Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estrelles Michelin 2024
Foto: Guillem Roset, ACN

Barcelona acollirà la gala dels premis Michelin 2024

Jordi Cruz, Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande seran els xefs encarregats de preparar el menú per als 700 convidats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona es vestirà amb les seves millors gal·les per acollir els premis Guia Michelin de 2024. La nostra ciutat ha estat escollida per celebrar un dels esdeveniments gastronòmics més importants del món, que se celebrarà el 28 de novembre de 2023 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Els xefs encarregats de signar l’àpat del qual gaudiran els més de 700 convidats seran Jordi Cruz, Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande, quatre noms que ja tenen experiència en aquests guardons.

És el segon cop que Barcelona acull la gal·la de presentació de la Guia Michelin: la primera va octubre del 2010, una gala, que, per cert, no va ser gaire benèvola amb la cuina de casa nostra. No és el cas de l'última edició del certamen, en què la capital catalana va reunir 35 Estrelles Michelin repartides en 24 restaurants diferents. De fet, en l’entrega de 2022 a Toledo, la Cocina Hermanos Torres va aconseguir la tercera estrella Michelin, afegint-se als altres dos restaurants de la capital catalana amb la màxima distinció: l’AbaC i el Lasarte.

Encara ens queden uns mesos per poder viure la nit de la Guia Michelin a Barcelona, però mentre espereu, si us voleu donar un homenatge (i la butxaca us ho permet) podeu anar a algun dels 53 restaurants catalans que han estat tocats per les estrelles de la guia francesa.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat