Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dua Lipa (Primavera Sound 2022)
ana paez sedanoDua Lipa (Primavera Sound 2022)

Dua Lipa a Barcelona: aquests són els seus restaurants favorits

En la seva escapada gastronòmica, l'artista ha tastat alguns dels fogons més reconeguts de la ciutat i cellers catalans de vins naturals

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Ja vam comentar que Barcelona és una de les millors destinacions gastronòmiques per viatjar i s'ha tornat a confirmar. Ha estat la cantant Dua Lipa la que ha triat la nostra ciutat per passar-hi uns dies i gaudir de la nostra gastronomia, a més de fer un recorregut per alguns cellers de vins de Catalunya. No és el primer cop que l'artista ha estat tastant restaurants barcelonins, ja que el passat juny quan va estar-hi pel concert al Palau Sant Jordi, va triar el Disfrutar d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas per fer un tast a l'oferta d'aquest restaurant hereu d'elBulli.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ara, Dua Lipa ha tornat per tastar la cuina del Gresca de Rafa Peña on la cantant ja va estar a l'estiu. D'entre els plats que hi ha menjat hi havia unes ostres i un sandvitx de trompetes de la mort. La visita gastronòmica no només ha quedat al restaurant de Peña, sinó que també ha anat al Xemei, on es va cruspir els seus clàssics espagueti nero a la sèpia.

Xemei
Foto: Scott ChasserottXemei

El reconegut restaurant venecià del Poble-sec també és un dels favorits de la 'Motomami' catalana Rosalía. Sembla que tot queda a casa. 

La cantant de 'Physical' també ha volgut tastar els vins catalans i ha estat a algunes bodegues com ara la de Clos Lentiscus, a Sant Pere de Ribes, i la Partida Creus, al Penedès, totes dues elaboradores de vins naturals.

NO T'HO PERDIS: Dua Lipa té bon gust: Aquests dos locals són part de la nostra llista dels millors 50 restaurants

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat