Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dr. Stravisnky (Born)
Scott ChasserotDr. Stravisnky (Born)

El millor bar del món obrirà un club privat amb cocteleria

El grupo la Confiteria prepara l'obertura de l'Stravinsky Club, molt a prop del Dr Stravinsky

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

El Grup La Confiteria no para: després d'anunciar que a finals d'any obriran una cocteleria-gelateria al Born, tenen un nou projecte entre mans també al barri de la Ribera, un indret de Barcelona que s'està convertint en la meca de la cocteleria en l'àmbit mundial.

Els propietaris del millor bar del món –el Paradiso, segons la llista de 50 World's Best Bars per al 2023– obriran l'Stravinski club a finals d'aquest any. (A en Lito Baldovinos i a l'Enric Rebordosa se'ls nota a la veu que n'estan tips de la cantarella "del millor bar del món", però és inevitable quan es parla dels projectes d'aquest grup de restauració i cocteleria). En el cas de Stravinsky Club, es tractarà "d'un club de cocteleria que tindrà l'entrada just al costat de Dr Stravinsky. Així com l'Stravinsky és una cocteleria artesana centrada en les tècniques, el club serà el gran salt cap a la cocteleria artesana total", explica Baldovinos. 

Dr. Stravisnky (Born)
Scott ChasserotDr. Stravisnky (Born)

Això significa que si al Dr Stravinsky maceren, infusionen i redestil·len líquids, amb un 70 % de producció pròpia de la carta, al club hi tindran els seus propis vodka i ginebra. "De moment ja hem fet el nostre vodka, i cap a finals d'any tindrem la nostra ginebra", explica Baldovinos. També serà el seu laboratori, però ull, que no faran els licors allà. "Això és impossible per llei, esclar", riu. Tindran els licors produïts a fora segons la seva recepta, i a l'Stravinsky Club els allotjaran en tancs. 

Dr. Stravisnky (Born)
Scott ChasserotDr. Stravisnky (Born)

El club no serà un lloc d'accés elitista: "Estarà separat, però quasi porta amb porta el Dr Stravinsky. I ser membre del club serà tan fàcil com apuntar-s'hi gratis i ja està", resumeix. L'accés per reserva als seus bars es va convertir en un maldecap que han solucionat amb una cua virtual, que funciona al Monk i al Paradiso: t'arribes a la porta, escaneges un codi QR i entres en una cua virtual que et diu quants minuts el calen per tenir la taula preparada. Fas un volt i vens", explica Baldovinos. 

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat