Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Creps al Born
Irene FernándezCreps al Born

4 còctels refrescants que només podràs beure al Born aquest estiu

Els tragos més frescos de Creps al Born, Mariposa Negra, Especiarium i Florería Atlántico per combratre la calor per la gola

María José Gómez
Ricard Martín
Escrit per
María José Gómez
i
Ricard Martín
Publicitat

El món de la cocteleria a Barcelona viu un moment tan dolç, innovador i efervescent com les copes que se serveixen al Born. Sí, sempre ha sigut un barri de trago fi i amb tradició de bons llocs per menjar i beure. Però la puixança que experimenta la ciutat i el sector ha convertit el barri de Sant Pere, la Ribera i el Born en un oceà de fantasia servida en got elegant, amb una densitat de creació en la barra que ens fa tremolar de plaer.

Us hem triat els quatre còctels més refrescants de quatre de les cocteleries imprescindibles del barri (i de tot Barcelona) i, a més, brindem per un parell de notícies fresques. A finals d’any, el grup La Confiteria obrirà just al costat del Paradiso (Rera Palau, 4) la Gelateria Paradiso, una casa de gelats i cocteleria amb espais separats, però on es trobaran les dues disciplines (Giacomo Gianotti ha crescut a la gelateria familiar de Carrara). També engegaran, porta amb porta del Dr. Stravinsky, l’Stravinsky Club, un club social de bevedors on destil·laran els seus propis vodka i ginebra. Tranquils, que adherir-s’hi serà igual de fàcil que demanar una copa. 

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de Barcelona

  • Bars i pubs
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Creps al Born

En poques cocteleries es remena tant el cul entre la barra i la paret com aquí. Ara bé, aquí es combina un bon gat amb un model de bar sostenible impecable. El Popeye Sour il·lustra la dualitat diversió/serietat un clàssic de la casa: explosió de cachaça envellida, suc de llima i gingebre... i espinacs! Espraiat amb mescal, olores fum i cos, però empasses una plantofada d’energia cítrica i verda que et posa com un mariner de la Sisena Flota de farra pel Born.

  • Bars i pubs
  • Cocteleries
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • preu 2 de 4

Especiarium

L’univers de les espècies té l’epicentre a Especiarium, un espai que explora el potencial d’aquestes petites meravelles en la seva versió líquida i hedonista. Un dels còctels més refrescants de la carta és el Cardamom, dedicat en recipient i ànima a aquesta llavor. La sàlvia i l’eucaliptus, amb qui comparteixen l’eugenol que li atorga el gust mentolat, n’impulsen la delicadesa i frescor: ciència i màgia de bracet.

Publicitat
  • Bars i pubs
  • Cocteleries
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • preu 2 de 4

Mariposa Negra

Ha guanyat el premi a la cocteleria més innovadora d’Espanya del 2023 que atorga Luxlife i ho celebrem: Mariposa Negra és un espai on l’artesania i la creativitat es reuneixen per crear tragos excelsos i evocadors, com el German Pine Punch, que ens transporta d’una glopada a un bosc alpí. La perfecta combinació de vodka de ginebró (destil·lat a la casa), suc de poma, licor de pi i cítrics és tan refrescant que ens posaríem a fer yodel.

  • Bars i pubs
  • Cocteleries
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Floristería Atlántico

Aquesta restaurant-cocteleria és el producte de la unió de Tato Giovannoni (Florería Atlàntica de Buenos Aires) i Diego Cabrera (Salmon Guru, a Madrid), els dos bartenders argentins més rellevants del món. El resultat són meravelles d’aspecte auster i sabors nous: com el Grècia, una redefinició del Dry Martini a força de macerar metaxa i tsipouro amb fulles de parra i tàpera. Com beure’s el Mediterrani d’un glop i que et pugi al cap. 

 

Recomanat

    Més de Estiu

      També t'agradarà
      També t'agradarà
      Publicitat