Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 La terrassa Verbena al Monument
Foto: Hotel Monument La terrassa Verbena

El millor bar del món passa l'estiu en un 'rooftop' de cinc estrelles

Cada dimecres, la terrassa Verbena de l'Hotel Monument té de convidat el bar Paradiso al terrat

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

És un pla espectacular, impossible de rebutjar: el millor bar del món, la cocteleria Paradiso de La Confiteria, encapçalat pel 'bartender' Giacomo Gianotti, inaugura un 'pop-up' setmanal a l'hotel més gastronòmic de Barcelona: ni més ni menys que a l'Hotel Monument, on Martín Berasategui ostenta quatre estrelles Michelin: tres al Lasarte i una a l'Oria

 La terrassa Verbena al Monument
Foto: Hotel MonumentLa terrassa Verbena

Cada dimecres d'estiu, de 19 a 1 h, la terrassa Verbena de l'hotel Monument allotja una versió efímera i abreujada del Paradiso, mitjançant la concurrència d'un dels seus 'bartenders' a l'hotel cinc estrelles gran Luxe de Passeig de Gràcia, on prepararà quatre còctels marca de la casa. A partir de l'octubre, la col·laboració es mourà al Hall0, la cocteleria del Monument. Tot plegat no és poca cosa: Verbena és un oasi verd amb vistes espectaculars en un dels hotels més exclusius de la ciutat, i s'hi podran podreu beure tragos d'avantguarda. Quins?

Doncs el Kriptonita, un còctel que s'il·lumina al contacte amb la llum gràcies a les propietats luminescents de la riboflavina, elaborat amb ginebra, licor elèctric, cordial de pomelo i bitter de xocolata. Completa la tria de còctels icònics el Bacco per Bacco, amb base de gin, shiso, cordial d'aranja, Génépi, Lillet, àloe vera i applegreen soda; Punch in a Bottle, fet amb tequila, mescal, joc cítric, tabasco verd, xarop d'atzavara i fino de Xerès i el Mediterranean Treasure, vodka, fi de Xerès macerat amb fulles d'ostra, licor de flor de saüc, suc de llimona, mel d'atzavara, coriandre i clara d'ou. I han creat, especialment per al Monument, The Spirit of Monument, efervescent trago fet amb limoncello, taronja amarga, llimona, gingebre, xarop d'atzavara i cava. 

Paradiso a la terrassa Verbena
Foto: Hotel MonumentParadiso a la terrassa Verbena

Per menjar, i sota la supervisió de Berasategui, el xef italià Gabrielle Milani ofereix una carta de mossos mediterranis ideals per a compartir. Per exemple, amanida de llagostins i ventresca, burrata cremosa amb tàrtar de tomàquet, la pizza keto lovers de formatge scamorza i ricotta fumada o plats de tall més tradicional, com l'arròs caldós de peix i marisc. Berasategui també genera clàssics en format casual: com el famós Bokata Martintxo, entrepà de filet de vaca gallega i crema de sardineta, l'entrepà preferit de l'astre basc, amb un 'garrote' innegable. 

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat