Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Sónar 2022 posa les entrades a la venda i confirma una nova tongada d'artistes

El festival vol que la pròxima edició sigui més festiva i anuncia 27 nous xous al cartell

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Avui surten a la venda les entrades del Sónar 2022, que se celebrarà als seus recintes habituals (Fira Montjuïc i Fira Gran Viadel 16 al 18 de juny del 2022 i que acaba de confirmar una nova tongada d'artistes. Eric Prydz, Nathy Peluso, Folamour, Reinier Zonneveld, Helena Hauff, Kiddy Smile, Avalon Emerson i el tàndem format per Tiga i Hudson Mohawke amb el nou projecte 'Love minus zero', destaquen entre les noves incorporacions. 

L'organització vol que sigui una edició més festiva, amb més BPM's i més diversitat i transgressió de gèneres, amb altres noms com els de la DJ brasilera ANNA, el del projecte col·laboratiu africà Scotch Rolex, els dels residents de les festes hard techno de Berlín Herrensauna i les de Nova York GHE20G0TH1K, amb la seva fundadora Venus X, i altres propostes de ball futurista que inclouen artistes d'UK garage, grime i drum'n'bass.

La nova tongada d'actuacions se suma a les que el Sónar ja ha anat confirmant, entre els quals destaquen The Chemical Brothers, amb un nou xou audiovisual que s'ha anat posposant i que encara no s'ha vist a Barcelona, i els nous directes de The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison, Ms Nina i Morad, entre d'altres. 

A més, el Sónar organitza també dos nous festivals presencials aquesta tardor –AI and Music i SónarCCCB– i celebrarà les seves edicions d'Istanbul, el 2 d'octubre del 2021, i Lisboa, del 8 al 10 d'abril de 2022.

Les entrades es posen a la venda exclusivament en aquest enllaç de DICE.    

Sónar 2022
Foto: Sónar Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat