Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Alchemix
Foto: The Alchemix The Alchemix

Els dos restaurants favorits a Espanya dels usuaris de The Fork són de Barcelona

Catalunya també és la comunitat autònoma número u d'aquest rànquing

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La gastronomia és un dels principals atractius de Barcelona; des de la cuina més tradicional fins a les més exòtiques, a la ciutat podeu trobar restaurants de tota mena i que valen molt la pena. Ara, un d'ells ha estat nomenat com el restaurant preferit dels espanyols de 2023. Com cada any, TheFork, l'aplicació per trobar i reservar restaurant, ha publicat la seva llista 'TOP 100' dels 100 restaurants preferits dels seus usuaris, un rànquing que aquest any està liderat pel barceloní The Alchemix

The Alchemix
The AlchemixFoto: The Alchemix

Aquest cop la medalla d'or ha estat per un dels pocs bars de Barcelona que fusionen el millor d'un restaurant i el millor d'una cocteleria, convertint-se en una 'gastrococteleria'. The Alchemix es troba al carrer València 212 i és dirigit pel propietari i cocteler, Ignacio Ussía, i el xef Juanan Vizcaíno. Després d'haver quedat en segona posició a la llista de 2022, gràcies a les opinions dels usuaris, aquest any ha aconseguit arribar al cim del rànquing amb un 9,9 de nota mitjana i un preu mitjà de 75 euros. La seva proposa es basa a maridar mini-còctels d'autor amb un menú degustació, tot i que si no us ve de gust fer tota l'experiència, també podeu escollir diversos platets de la carta. 

La medalla de plata també se l'ha endut un restaurant barceloní; la Fonda Espanya by Martín Berasategui, a l'Hotel Espanya de Barcelona. L'establiment està situat en un espai històric projectat per Domènech i Montaner que ofereix una carta basada en els sabors de tradició adaptats als gustos de l'actualitat accessible a tothom.

Els restaurants catalans a la llista

A més dels dos primers establiments, a la llista també inclou altres restaurants barcelonins i d'altres parts de Catalunya, que ha estat la comunitat autònoma amb més restaurants al 'TOP100'. Dels 28 que han estat inclosos, quatre se situen entre els deu primers: The Alchemix, la Fonda Espanya, el TunaTeca Balfegó i el Speakeasy. Aquests són els 10 millors restaurants segons els usuaris de TheFork:

1. The Alchemix  –  Gastro Cocktail Bar – Barcelona, Catalunya

2. Fonda Espanya by Martín Berasategui  –  Hotel Espanya – Barcelona, Catalunya

3. El Invernadero de Rodrigo de la Calle  –  Madrid, Comunitat de Madrid

4. Casona del Judío by Sergio Bastard – Santander, Cantàbria

5. TunaTeca Balfegó – Barcelona, Catalunya

6. La Salita de Begoña Rodrigo  –  València, Comunitat Valenciana

7. Taúlla – Espinareu, Múrcia

8. La Antxoeta Art Restaurant – Màlaga, Andalusia 

9. Baluarte d'Óscar García – Sòria, Castella i León

10. Speakeasy– Barcelona, Catalunya

La segona comunitat autònoma amb més representació al llistat ha estat la Comunitat de Madrid, amb 20 restaurants, dels quals catorze estan ubicats a la capital. Les Balears han estat la tercera zona amb més representació, amb 12 restaurants, seguides per la Comunitat Valenciana, amb 11 propostes. 

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat