Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alapar, Barcelona
Scott Chasserot

Els premis Food & Drink 2024 coronen ALAPAR com a millor restaurant de Barcelona

Altres guanyadors de l'edició d'enguany dels premis gastronòmics de Time Out Barcelona han estat Bar El Pollo, Teòric Taverna i La Cova Fumada

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Els premis Food and Drink 2024, els guardons que Time Out Barcelona organitza per celebrar les millors propostes gastronòmiques dels dotze últims mesos, ha escollit ALAPAR com a millor restaurant de la ciutat. També ha distingit els cuiners Marta Roselló i Daniel Benitorafe, al capdavant dels restaurants Koh i Noru, com a Xefs revelació de l'any. En la categoria de Millor plat, Teòric Taverna s'ha endut el premi amb la seva combinació de carabassa, ceba, trompetes de la mort i cerfull, mentre que el Millor menú de migdia ha estat per a Bullanga.

Bar el Pollo, i la seva recent extensió Bar La Polla, ha rebut el premi a Millor bar, i el Presidente, un dels imperdibles de la carta del Caribbean Club, s'ha endut el guardó al millor còctel. El Gat Blau, el restaurant que dirigeix el xef Pere Carrió, s'ha alçat amb la distinció al Millor projecte sostenible, i el Xuba, deliciós lloc de tacos, com a Millor establiment de street food. El guanyador de la categoria de Millor bar o restaurant de mercat és el Bar l'Estrella, dins del popular Mercat de l'Estrella, i La Cova Fumada ha rebut la menció especial a la trajectòria per als seus més de 80 anys oferint bon gust i autenticitat a la Barceloneta.

Tots els guardonats van ser escollits en deliberació per al jurat format per Josep Sucarrats, director de la revista 'Arrels', Edu González, l'influencer gastronòmic que està darrere de Bravas Barcelona, l'escriptora Empar Moliner; Alicia Gatius, directora de màrqueting de Lindt; Alberto Mínguez, innovation & Tech Director de l'agència NORMAL, l'Iker Morán, fotògraf i periodista especialitzat en gastronomia a La Vanguardia, 20 Minutos i Time Out; en Ricard Martín, editor de Menjar i Beure de Time Out Barcelona; la Mireia Font, periodista especialitzada en gastronomia i col·laboradora habitual de Time Out, i la María José Gómez, directora editorial de Time Out Barcelona.

El lliurament dels guardons va tenir lloc en una gala celebrada al vespre del dilluns 11 de març a la sala Paral·lel 62, presentada per Andrea Gumes i Andreu Juanola, els conductors de La Cullerada, el pòdcast gastronòmic de Time Out Barcelona. Hi van assistir més de 300 persones que van poder degustar plats i còctels d'alguns dels projectes premiats i nominats de la nit.

NO T'HO PERDIS: Més informació sobre els finalistes i guanyadors dels Premis Food & Drink 2024

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat