Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Barceloneta estrena un nou gimnàs gratuït a l'aire lliure

Escrit per
Juliana Arunategui
Publicitat

La platja de la Barceloneta no és simplement un lloc ple de sorra on es pot estendre la tovallola i prendre el sol entre capbussades, també s’ha tornat un dels espais preferits pels esportistes. Si no vols pagar per un gimnàs cada mes, ara hi pots fer esport de franc, a qualsevol hora del dia, perquè s'acaba de renovar la zona d’entrenament de lliure accés a l’Espigó del Gas del Passeig Marítim. Nike ha fet una remodelació per convertir-la en un nou gimnàs a l’aire lliure gratuït: Nike Training Outdoor Project, estrenat el passat dijous 13 de juny. 

Nike Training Outdoor Project
Nike Training Outdoor Project
Foto: Nike

Després de la inauguració de Nike BOX Barcelona, la marca vol crear un nucli d'atracció, fusionant l’esport, l’art i les noves tendències a la Barceloneta. Les instal·lacions, totes marcades amb el símbol de la firma, presenten una combinació entre la pintura blanca que cobreix part de l’estructura i la brillantor metàl·lica de les barres. Especialment un dels equips destaca per la seva forma semblant al marc d’un tirador.

Nike Training Outdoor Project
Nike Training Outdoor Project
Foto: Nike

En col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, la marca d’esport ha dotat l’espai d’un equipament (paral·leles, anelles, bancs d'abdominals i musculació, barres de suport elevades, etc.) amb què podreu entrenar i realitzar fins a 18 exercicis diferents. D’una banda, s’ofereix equipament per practicar la cal·listènia (també denominat street workout), un tipus d’entrenament que es pot practicar al carrer mateix. Només caldrà el propi pes corporal per exercir la força, l’agilitat i la flexibilitat. D’altra banda, Nike Training Outdoor Project a Barcelona també permet per dur a terme un entrenament funcional. Consisteix en la realització d’exercicis i moviments que et despertaran grups musculars dels quals no en tenies ni idea.

I és necessari ser esportista per a aquest tipus d’entrenament? No, és un programa que va dirigit a qualsevol persona, siguis o no siguis esportista. Així doncs, no hi ha excuses. L’objectiu d’aquest gimnàs a l’aire lliure no pretén fomentar únicament el rendiment dels esportistes, sinó també convertir l’exercici físic en una rutina diària.

NO T'HO PERDIS: 10 punts de la ciutat on fer esport a l'aire lliure

Últimes notícies

    Publicitat