Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
CEM Guinardó
Foto: tgraurosPiscina del CEM Guinardó

Aquestes són les 3 piscines més barates de Barcelona (també les més cares)

Si la saturació de gent de les platges us aclapara, i voleu refrescar-vos, no cal pagar més del compte

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les platges de Barcelona són un dels principals reclams per refrescar-se quan arriba la calor. A l'estiu, però, sobretot durant el cap de setmana, la saturació de banyistes és considerable i resulta una tasca complicada trobar un racó a la sorra per estendre la tovallola.

Una alternativa són les platges prop de Barcelona o, abans de pagar un pàrquing, plantejar-se l'opció d'alguna de les millors piscines de Barcelona. Però si no voleu gastar més del compte, atenció a les tres opcions més econòmiques del llistat, les piscines més barates de Barcelona.

Les diferències poden ser bastant pronunciades (entre la més cara i la més barata de fins a 14 euros), però sempre podem tenir l'opció d'una bona remullada a sense rascar-nos la cartera.

El top 3 de les piscines més barates

El número tres del rànquing és per a la Piscina Municipal de la Clota (pl. Clota, 1), que disposa d'un accés general a 6,93 euros, i, atenció, els menors de cinc anys hi accedeixen de franc. L'entrada per a majors i resta de criatures és 5,27 euros.

En el número dos del rànquing, la segona piscina més barata de Barcelona és la del CEM Guinardó (c. Telègraf, 31). És cert, també està una mica allunyada del centre de la ciutat, però si hi aneu trobareu entrades a un preu espectacular de 6,35 euros i, a més, podreu gaudir de solàrium de gespa natural i jardí, a més d'una zona de pícnic.

Parc de la Creueta del Coll
Foto: Shutterstock

I ara sí, la piscina més barata de Barcelona és tot un secret dels estiuejadors experimentats de la ciutat. Anoteu molt bé el nom, perquè al Llac del Parc de la Creueta del Coll (pg. Mare de Déu del Coll, 77) podreu accedir per només 2,49 euros, un preu imbatible que es manté malgrat la inflació. Compta amb la possibilitat de llogar gandules i, entre els seus aspectes a tenir presents, la recomanació de fer servir escarpins o mitjons d'aigua i la seva profunditat, que no supera els 60 centímetres.

També les més cares

En l'altra banda, si esteu disposats a rascar-vos la butxaca una mica més per tenir millors serveis o simplement per no haver d'abandonar posicions als barris cèntrics, teniu les piscines més cares de la llista, entre elles les del CEM de la Ciutadella  a 16,91 euros, el CEM Can Caralleu, que val 15,14 euros o, finalment, els 13,63 de les emblemàtiques Piscines Bernat Picornell (av. Estadi, 30).

Piscines Picornell
© Iván MorenoPiscines Picornell

NO T'HO PERDIS: Les 25 millors platges de Catalunya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat