Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors ofertes per a sopar i dormir en hotels de luxe a Barcelona durant el toc de queda

El tancament de restaurants propícia que els grans hotels venguin alta qualitat a preu de ganga

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Fins que la Generalitat de Catalunya no relaxi les restriccions de tancament de bars i restaurants, l'única sortida que tenen els barcelonins per a ser servits en una taula de restaurant és ser hostes d'un hotel. I l'única sortida que tenen els hotels, amb el turisme a zero, és atreure els nadius a les seves habitacions.

I ho estan fent amb ofertes de sopar, llit i esmorzar d'allò més sucoses, que representen una ocasió immillorable per a sentir-nos turistes de luxe a la nostra ciutat.

Hotel Eurostars Grand Marina

Aquest és un dels exemples que sorprèn especialment per la seva relació qualitat-luxe-preu. Estem parlant d'un cinc estrelles de gran luxe al costat de la terminal de creuers i que ara ofereix una pernoctació en una habitació Deluxe amb esmorzar inclòs i un sopar per a dues persones, amb el menú "Delícies de tardor". L'oferta, vigent fins al 22 de novembre, surt per un preu còmic: 120 euros per a dues persones.

Eurostars Grand Marina 5*
Foto: Eurostars HotelEurostars Grand Marina 5*

Hotel W

El recentment premiat com a millor hotel d'Espanya, ofereix la possibilitat que dues persones passin la nit amb sopar de brasa fina al restaurant Fire, dormin en una de les seves increïbles habitacions i esmorzin amb bufet lliure: 275 euros dues persones. Aquest és un recorregut que, sense l'oferta, tranquil·lament es dispararia a més de 500 euros.

Hotel W Barcelona
Foto: Hotel W BarcelonaHotel W Barcelona

GalleryHotel

A part de ser un hotel encantador i ple de personalitat, té un dels restaurants més interessants de tota la ciutat, el Sintonia. L'oferta de la que parlem inclou un menú degustació per a dues persones més passar la nit en una habitació de luxe i un esmorzar a la carta per un total de 180 euros.

Sintonia
Foto: MoneoMoneoSintonia

Hotel Yurbban Passage

Per 179 euros inclou un sopar en el restaurant, més un circuit d'aigües de 30 minuts en el seu spa –el primer spa vegà d'Espanya– i copa de cava. Una ganga! Reserva directa a passage@yurbban.com i en el T. 938 82 89 77. 

Hotel Yurbban Passage
Foto: Hotel Yurbban PassageHotel Yurbban Passage

L'Hotel Alexandra

Aquest hotel de l'Eixample ha dissenyat dues experiències gastronòmiques centrades en la carn de categoria: per 195 euros (dues persones), teniu un sopar com de reis en el restaurant Solomillo –meca de la carn vermella a pes– que inclou una nit d'hotel, esmorzar i pàrquing.

Solomillo
Foto: SolomilloSolomillo

NO T'HO PERDIS: Barcelona Black Friday: grans descomptes per menjar, comprar i gaudir de la cultura

Últimes notícies

    Publicitat