Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les ofertes locals que no ens volem perdre aquest Black Friday

Grans descomptes en activitats culturals, cinema, llibres, roba i teràpies naturals fins a principis de desembre

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

El Black Friday és un fenomen comercial que cada any guanya més adeptes i enguany, els descomptes no s'han fet esperar després de les fortes restriccions que han hagut de fer front els comerços, la cultura i la restauració. Molts d'aquests establiments han llançat ofertes llamineres i atractives que duraran fins principis de desembre per animar i incentivar el consum ciutadà, amb un ull posat ja en les festes de Nadal. Recordeu que de moment ens trobem al primer tram de la desescalada i la reobertura de tots els establiments s'està fent progressivament: els espais culturals només poden acollir el 50% del seu aforament; els restaurants i bars han de cenyir-se a servir menjars fins a les 21.30 de la nit i els comerços poden obrir al 30% de la seva capacitat. 

Aquí us deixem 11 promocions per a tots els gustos:  

Cinema des de casa

Ara que passem més temps que mai a casa, les plataformes audiovisuals s'han convertit en grans aliades per no avorrir-se i conèixer millor la filmografia internacional. Filmin, especialitzat en cine independent i d'autor, està d'oferta. Ara, gràcies al Black Friday, la subscripció per gaudir de tots els seus continguts és de 60 euros, una rebaixa de gairebé el 30% respecte al seu cost habitual que ascendeix als 84 euros. 

Filmin
Foto: Shutterstock

Llibres i papereria

Les llibreries només poden oferir majors descomptes, fins un 10%, en dies assenyalats com Sant Jordi, tal com ho regula el Gremi de Llibreters de Catalunya. És per això que algunes llibreries han decidit aplicar els seus propis descomptes del 5% al marge del Black Friday com Altaïr, La Central i Alibri, mentre que altres botigues com La Casa del Llibre sí que s'hi han sumat oferint un 70% de rebaixa en productes de papereria, un 10% en e-readers i un 5% en llibres, tal com ho fan els altres establiments. 

La Central del Raval
Foto: La Central

Fundació Antoni Tàpies  

Només durant tres dies –del 27 al 29 de novembre– i coincidint amb la commemoració del 30è aniversari de la Fundació, els llibres i els productes del museu tindran un 30% de descompte. 

Fundació Antoni Tàpies
Foto: Fundació Antoni Tàpies

Bright Friday al Palau de la Música

La gran casa de la música clàssica de la ciutat ofereix un descompte del 25% en aquelles entrades que es comprin entre el divendres 27 de novembre i el diumenge 29. Aquesta promoció l'ha batejat com a 'Bright Friday' ja que busca il·luminar a través de la seva programació de concerts unes èpoques fosques com les que ens està tocant viure.

Accessoris sostenibles 

Sembla que a vegades costi trobar marques de roba i accessoris alienes a les grans multinacionals, però a Barcelona es poden trobar grans ofertes més alternatives. Només cal perdre's pels carrers del centre històric. 

Babadea és una marca de bosses de mà respectuosa amb el medi ambient i de manufactura artesanal "made in" Espanya, i amb una seu a Sitges. Segons la responsable del projecte Adaia Matas, els productes que utilitzen són ecològics, naturals i de proximitat que asseguren una bona qualitat i durabilitat de les bosses. Amb motiu del Black Friday, ofereixen descomptes del 30% i enviaments gratuïts fins al 2 de desembre.  

Bossa de Babadea
@Babadea

Dissenyadors de casa

Oh My God Barcelona (OMG) va ser la primera botiga multimarca especialitzada en disseny a Barcelona, més concretament al Born. Segons la parella de propietaris Estela Portolés i Iu Bartolomé, la seva filosofia empresarial és donar espai a emprenedors del sector i oferir productes locals que hagin estat dissenyats i fabricats a la capital catalana, des d'il·lustracions i decoració per a la llar a roba.

Els seus descomptes pel Black Friday varien segons el producte i la marca, però poden ascendir fins al 50%. En canvi, en aquells materials que no hi hagi cap descompte aplicat, es pot obtenir un 15% afegint un codi promocional que trobareu a la seva pàgina web. 

Producto de OMG Barcelona
Foto: OMG Barcelona

Revolucions conceptuals  

D'igual manera que s'han posat de moda les 'concept store', on es poden trobar marques diferents, també comencen a sorgir les primeres botigues 'pop-up', espais temporals que només tenen l'objectiu de donar a conèixer un producte durant un temps limitat i després desapareixen. Aquest és el cas d'Ozz Barcelona, un local on conviuen art i moda. Els responsables d'aquesta comunitat advoquen per una filosofia ecològica, respectuosa amb el medi ambient i brossa zero.

Enguany, coincidint amb el Black Friday, han creat un outlet conjuntament amb dues marques de moda barcelonines, Pregadeus i Shernas. Apropeu-vos el 27 i 28 de novembre al carrer Banys Vells 8-10 per descobrir una altra manera d'experimentar amb el món de la moda.

Concept store Ozz Barcelona
Foto: Ozz Barcelona

Barcelona Black Friday

Ja avisàvem fa unes setmanes que el Consorci de Turisme de Barcelona trauria un catàleg amb més de 150 promocions en cultura, benestar i escapades per gaudir de Barcelona i Catalunya. És aconsellable consultar tota l'oferta en la seva pàgina web perquè els descomptes varien segons el lloc i es podran adquirir entre el 27 i el 30 de novembre.

La llista és infinita, des de rebaixes o 2x1 en entrades per museus, monuments històrics o rutes temàtiques per Barcelona; 20% en restauració; 30% en comerços seleccionats i 30% en allotjaments hotelers a tot el territori català.  

Barcelona Black Friday
Foto: VisitBarcelona

Música al millor preu

Per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, i la reobertura de la cultura, L'Auditori de Barcelona tornarà a obrir portes el 4 de desembre amb un 20% en tots els concerts del mes de desembre. D'aquesta manera pretenen apropar la música a tots els públics i amb un preu més assequible. Aquesta promoció finalitza el 29 de novembre a través de la seva pàgina web i aplicant el codi promocional AL243. 

L'Auditori
Foto: L'Auditori

Gastronomia solidària 

'Flax and Kale' és un restaurant amb un concepte únic i saludable, segons els seus creadors, que aposta per la cuina flexiteriana: 80% d'aliments d'origen vegetal i un 20% de proteïna animal. Aquest restaurant s'ha sumat a les promocions de Black Friday oferint un pack setmanal gastronòmic amb 5 plats i 5 begudes sanes per 25,90 euros en lloc de 29,90. A més, durant aquesta setmana coincidint amb el Gran Recapte d'aliments, per cada comanda es donarà un quilo a la campanya solidària.  

Restaurant Flax and Kale
Foto: @Flaxandkale

Teràpies naturals 

Un dels regals cada cop més buscats i demanats quan s'acosten les festes de Nadal o d'aniversari són les teràpies de benestar personal. Es nota que no ha sigut un any gens fàcil i necessitem descansar i deixar anar totes les tensions. És per això, que alguns centres de salut com l'Ismet han volgut rebaixar els preus dels seus massatges i tècniques naturals. Els descomptes poden arribar fins al 40% segons quina teràpia es vulgui gaudir. 

massatge
Foto: ©Sofia Zhuravetc

Meca modernista

La Pedrera també se suma al Black Friday oferint dues entrades al preu d'una que podreu adquirir del 27 al 30 de novembre a través de la web de l'edifici de Gaudí. Aquestes entrades 2x1 us donen dret a gaudir de la visita de dia i no cal que especifiqueu dia i l'hora, així que és una opció de regal de Nadal o Reis molt interessant. 

La Pedrera (Casa Milà)
©Elan Fleisher / Time OutLa Pedrera (Casa Milà)

 

NO T'HO PERDIS: Regals originals fets a Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat