Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mascaretes infantils: les millors i més divertides
Mascareta KM Family
Foto: KM Family

Mascaretes infantils: les millors i més divertides

Diferents marques locals dissenyen l'accessori per a canalla i joves, i també ofereixen la versió per a adults

Advertising

Canalla i joves preparats per sortir al carrer? No poden faltar les mascaretes socials: tot i no estar homologades, serveixen per protegir-los i protegir-nos. Llegiu dues vegades els teixits de què estan fetes, si són d'un sol ús o no, comproveu el preu del producte i no oblideu la resta de mesures higièniques imprescindibles (rentar-se les mans abans i després de col·locar la mascareta. etc.). Us proposem algunes marques que dissenyen l'accessori per al públic infantil, però no deixeu de donar una ullada a les propostes per a adults, potser hi trobeu marques que adapten els seus dissenys a la canalla! 

Lori Barcelona

De Barcelona al món viatgen els accessoris de Marián Pérez. La marca que aposta per la bellesa i la funcionalitat, la producció local i la consciència ambiental també ha dissenyat mascaretes, n'hi ha per a infants i fins i tot podeu fer el vostre disseny. Estan fetes de polièster i cotó, amb un teixit certificat que garanteix una protecció semblant a les mascaretes FFP2, i tenen butxaca per incorporar-hi el filtre (preu: 14,65 euros; 23,65 euros, el model personalitzat). Les podeu adquirir a la seva web.

 

 

Mascareta Lori Barcelona

 

Foto: Lori Barcelona

 

Bobo Choses

La marca de moda infantil proposa la seva col·lecció de mascaretes per a canalla (diferents talles segons l'edat) i públic adult (dues talles). Estan fetes amb doble capa de cotó i filtre, i els estampats són molt Bobo. Per cada mascareta venuda a través de la web, la marca es compromet a donar-ne una a famílies amb necessitats especials. La mascareta val 9 euros.

 

Mascareta Bobo Choses

 

Foto: Bobo Choses

 

KM Family

Des de la 'concept store' especialitzada en públic infantil, també ofereixen la seva proposta de mascaretes socials per a nens i adults; disposen de models amb vàlvula i altres més senzilles, totes fetes amb diferents capes protectores i amb filtre. L'accessori s'ajusta a la zona de les orelles i també al nas. Es poden rentar a 40 i 60 graus. Costen 12,50 euros i les podeu adquirir a través de web.

Mascareta KM Family

 

Foto: KM Family

 

Masks for all

És el crit de guerra que es va començar a popularitzar a les xarxes per reivindicar l'ús de mascaretes i el nom d'un projecte nascut en temps de crisi sanitària que es tradueix en mascaretes per a canalla i adults. Estan fetes amb doble capa i filtre, i de la col·lecció infantil –disponible en tres talles– destaca el model 'Tot sortirà' bé', estampat amb dibuixos fets per la canalla (costa 9,95 euros i estan disponibles a la seva web).  

Mascareta 'Tot sortirà bé', de Masks for all

 

Foto: Masks for all

 

Be safe

El lema de la marca de Barcelona és 'Be safe, be cool', i això és sinònim de mascaretes originals i divertides per a tota la família. Estan fetes de cotó, i dissenyen models per a la canalla (7 euros, talla única) i per a adults (9 euros, talles M i L disponibles); les podeu comprar a la botiga Rock01 Kids.

Mascareta Besafe Barcelona

 

Foto: Besafe / Rock 01 Baby

 

Trendsplant

La marca alacantina ha produït una petita col·lecció de mascaretes "socials" per a adults i canalla, després d'una campanya que ha permès donar material a la comunitat sanitària. Les fan amb teixits certificats, admeten fins a 50 rentades i podeu triar estampat: el de Trendsplant o la col·laboració amb Antonyo Marest. Al seu web ofereixen un tutorial per a mascaretes 'diy' (pac de 3 unitats, 16 euros).

Trendsplant

 

Foto: Trendsplant

 

Cosir i cantar

El projecte iniciat des de Banyoles per diferents autònoms vinculats a l'hostaleria ha permès la producció de 15.000 mascaretes, i dóna feina a una vintena de persones. Ofereix pacs de mascaretes per a adult i canalla (de 3 a 12 anys) de talla única, fetes amb doble capa de popelina de cotó (el teixit de les coixineres, que repèl l'aigua i és transpirable) i amb compartiment per a filtre; es poden rentar a 60º (pac de 8 unitats, 39 euros).

Cosir i cantar

 

Foto: Cosir i cantar

 

Miriam Ponsa

La dissenyadora de Manresa i la seva gent fa dies que viuen entre mascaretes. Han creat un patró còmode –aquí la goma envolta el cap i no les orelles– i les elaboren amb teixit sanitari (Texsilk, el mateix que empren per fer bates) que admet fins a 100 rentades. Per a canalla dissenyen mascaretes  (5 euros / unitat), de 3 a 4 anys; de 5 a 7 anys i de 8 a 12 anys.

Miriam Ponsa

 

Foto: Miriam Ponsa / Roc Burgstaller

 

La mimosina

La mimosina és una marca d'accessoris per a bebès que també s'ha llançat a produir mascaretes per a canalla d'entre 2 i 8 anys. En aquest cas aposten per la triple capa: dues de cotó i més el teixit interior de TNT (alta resistència). Són rentables i reutilitzables (8,25-8,50 euros / unitat).

Mimosina

 

Foto: Mimosina

 

Vernita

L'estudi de costura del Poblenou també dissenya i confecciona mascaretes reutilitzables i facilita els patrons per a les persones que vulguin fer-se-la a casa. Les de Vernita estan fetes amb tres capes de teixit de cotó, compten amb una butxaca per incorporar-hi filtres i ofereixen diferents estampats i talles (de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys). També en dissenyen per a adults (10 euros / unitat; 18 euros / 2 unitats). 

Vernita

 

Foto: Vernita

 

 

NO T'HO PERDIS: activitats per fer amb nens a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising