Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercadona se suma als supermercats que venen mascaretes
Mercadona vendrà mascaretes
FOTO: Shutterstock Mercadona vendrà mascaretes

Mercadona se suma als supermercats que venen mascaretes

Els supermercats vendran paquets de 10 mascaretes a 6 euros

Advertising

Gairebé dos mesos confinats han mostrat les veritables prioritats de la població a través de les cistelles de la compra: des del paper higiènic i el llevat per fer pa a casa, fins al producte estrella, les mascaretes. Al principi de l'estat d'alarma estaven només en venda en farmàcies i institucions sanitàries, però amb la prolongació del confinament i la confirmació que seran obligatòries durant la desescalada en fases, les grans cadenes de supermercats han fet espai a les prestatgeries per poder vendre mascaretes.

L'última en fer-ho ha estat la valenciana Mercadona, que les oferirà a partir del pròxim 14 de maig a paquets de 10 mascaretes per 6 euros (a 0,60 la unitat) amb la seva marca de cosmètica i higiene, Deliplus. A més, a partir de l'11 de maig, ampliaran el seu horari d'obertura (fins ara de 9 h a 19 h), fins a les 20 h. Tot i això, aquest canvi està subjecte a les mesures que anirà anunciant el Govern i al desenvolupament de les fases del desconfinament.

NO TE LO PIERDAS: tots els supermercats on podeu comprar mascaretes

Las mejores ideas de ocio y cultura para hacer en casa en la nueva Time In Pocket interactiva

Share the story
Últimes notícies
    Advertising