Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Obre la tercera botiga Uniqlo a Barcelona
Notícies / Tendències

Obre la tercera botiga Uniqlo a Barcelona

Uniqlo
Foto: Uniqlo

Ja hi ha data per a l'obertura de la tercera botiga Uniqlo a Barcelona: serà el 30 d'octubre, dos anys després d'aterrar al passeig de Gràcia i al centre comercial Glòries. L'establiment estarà ubicat a la Diagonal, 609, al desaparegut centre comercial de Pedralbes Centre. Uns dies abans, el 17 d'octubre, la marca japonesa inaugurarà el primer punt de venda a Madrid.

Uniqlo Diagonal comptarà amb 930 metres quadrats distribuïts en dues plantes per a les col·leccions per a dona, home i infantil. La proposta de roba bàsica i de qualitat per millorar la vida dels seus usuaris ha quallat bé al context barceloní, segons ha informat el director d'operacions d'Uniqlo Espanya, Kohsuke Kobayashi, d'aquí l'aposta per obrir un nou espai.

Foto: Uniqlo

 

Recentment la marca japonesa també ha reeditat la col·laboració amb el MACBA, i s'amplia a cinc anys l'acord pel qual el museu obre gratis els dissabtes de 16 a 20 h. Són gratuïtes tant les exposicions com les activitats que es realitzen en aquest franja horària amb l'objectiu i compromís de la marca d'apropar l'art a la ciutadania, com també fan amb el MoMA de Nova York i la Tate Gallery de Londres.

 

No t'ho perdis: les noves botigues de la ciutat

 

 

Advertising
Advertising