Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Obre la tercera botiga Uniqlo a Barcelona
Notícies / Tendències

Obre la tercera botiga Uniqlo a Barcelona

Uniqlo
Foto: Uniqlo

Uniqlo ha anunciat oficialment l'obertura de la seva tercera botiga a Barcelona, a la Diagonal, 609, al desaparegut espai comercial de Pedralbes Centre. Dos anys després d'aterrar al passeig de Gràcia i al centre comercial Glòries, la marca japonesa inaugurarà el nou espai i també estrenarà botiga a Madrid a la tardor del 2019. 

La botiga comptarà amb 930 metres quadrats distribuïts en dues plantes per a les col·leccions per a dona, home i infantil. La proposta de roba bàsica i de qualitat per millorar la vida dels seus usuaris ha quallat bé al context barceloní, segons ha informat el director d'operacions d'Uniqlo Espanya, Kohsuke Kobayashi.

Foto: Uniqlo

 

Recentment la marca japonesa també ha reeditat la col·laboració amb el MACBA, i s'amplia a cinc anys l'acord pel qual el museu obre gratis els dissabtes de 16 a 20 h. Són gratuïtes tant les exposicions com les activitats que es realitzen en aquest franja horària amb l'objectiu i compromís de la marca d'apropar l'art a la ciutadania, com també fan amb el MoMA de Nova York i la Tate Gallery de Londres.

 

No t'ho perdis: les noves botigues de la ciutat

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments