Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quins són els millors seients dels teatres de Barcelona?

Us piulem les files de les principals sales de teatre que tenen la visibilitat òptima per gaudir de l'espectacle

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Triar el seient en un teatre no sempre és fàcil quan es desplega davant nostre el pati de butaques. Per això i perquè un servidor fa anys i panys que trepitja les platees de la ciutat, us presentem una llista dels millors seients del principals teatres de Barcelona. Recordeu que el millor seient sempre és el lloc on es dirigeix l'obra, la fila on hi ha la taula del director durant els assajos. Així que, davant del dubte, sempre podeu preguntar on ha dirigit l'obra el director d'escena. Us posem les files. Evidentment, trieu sempre les butaques centrals. Quan es tracta d'espai petits, com El Maldà, el Tantarantana o la Sala Flyhard, seieu on vulgueu. I quan veieu que l'espectacle és a tres bandes, escolliu la grada central. Si és a quatre bandes, tant se val on seieu.

La Villarroel – fila 8 (grada A), si voleu tenir més espai a les cames; o fila 4 (grada A), si això últim no us importa.

Teatre Lliure: Montjuïc - fila 7, és la fila del passadís, cosa que vol dir que podreu estirar les cames a plaer.

Espai Lliure – fila 4 (grada A), aquí la grada A és vital, ja que és la central.

Teatre Lliure: Gràcia – fila 2 (grada A), quan l'escenari és central; o fila 5, quan l'espai és a la italiana, és a dir, quan l'escenari és frontal.

Mercat de les Flors – fila 6, aquí heu d'anar alerta a no fer la becaina, ja que el Mercat té les butaques més còmodes de Barcelona, de llarg.

Sala Beckett (sala de baix) – fila 6
TNC (sala Gran) – fila 14, és la del passadís, per si voleu evitar l'estretor general de la sala; o fila 8, si l'estretor no us importa.

TNC (sala Petita) – fila 4.
Teatre Romea – fila 7.

Teatre Borràs – fila 7.

Teatre Coliseum – taules platea, quan hi ha espectacles de vodevil; fila 8, quan l'espectacle és a la italiana.

Teatre Tivoli – fila 8.

Biblioteca de Catalunya - aquí se'ns fa difícil, ja que poques vegades repeteixen la disposició de la sala, però podríem dir que trieu la grada frontal, entre les files 2 i 4.

Teatre Victòria – fila 9.

Club Capitol – fila 8, on hi ha el passadís.

Teatre Poliorama – fila 7.

Teatre Condal – fila 7.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat