Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Enoteca Paco Pérez (Barceloneta)
Scott ChasserotEnoteca Paco Pérez (Barceloneta)

Sis estrelles Michelin cuinaran per una sola nit en un hotel de Barcelona

Disfrutar, Lasarte i Estimar son els convidats del quinzè aniversari del restaurant Enoteca de Paco Pérez, a l'hotel Arts

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Potser els aniversaris parells son els més significatius, però n'hi ha d'imparells que deixa'ls anar. I l'efemèride que celebrarà el restaurant Enoteca a l'Hotel Arts demà, dimecres 18 d'octubre, és d'alt voltatge: Paco Pérez celebrarà quinze anys de cuina a l'Enoteca amb un sopar on l'Oriol Castro i l'Eduard Xatruch (Disfrutar), l'Albert Raurich (Dos Palillos ) en Paolo Casagrande (Lasarte) i el Rafa Zafra (Estimar/Amar) cuinaran per a només 45 comensals.

Els xefs del segon millor restaurant del món, Disfrutar, Casagrande, amb tres estrelles Michelin juntament amb Berasategui, i dos dels continuadors més rellevants de la filosofia d'ElBulli, Raurich, amb una Michelin i Rafa Zafra –que no té Michelin però sí set restaurant i una gran influència i popularitat– treballaran junts demà a l'hotel Arts: és a dir, una constel·lació de sis estrelles Michelin reunides per a un sol servei. El preu del sopar, amb totes les reserves completes, és de 400 euros, amb maridatge, i està dissenyat i elaborat conjuntament amb Pérez i els xefs convidats al voltant de 15 moments gastronòmics.

Paco Pérez en Enoteca
Foto: EnotecaPaco Pérez a l'Enoteca

El calibre dels cuiners correspon a la rellevància d'Enoteca: durant quinze anys de feina, Enoteca ha consolidat dues estrelles Michelin mitjançant una manera tan avantguardista com lúdica d'entendre la cuina catalana i mediterrània. En 15 anys, apunta Pérez, "hem ofert infinitat d'elaboracions. I hi ha plats que s'han convertit en clàssics perquè representen la filosofia d'Enoteca i perquè els clients en guarden un grat record".

Com, per exemple, arròs d'eriçons i tòfona o espardenyes amb pil-pil de la pell i panxa de bacallà i cigrons, dues elaboracions que han passat a l'imaginari de l'alta cuina catalana. Després del sopar del 18 d'octubre, el divendres 19 es presentarà el Menú 15 Anys Enoteca Paco Pérez, una amalgama de plats inèdits i clàssics.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat