Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Barcelona i Menja't Montjuïc creen una ruta de vermut i tapa

13 bars i restaurants del Poble-sec oferiran un aperitiu a preu especial durant el cap de setmana de Viu Montjuïc

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No se’ns acut cap millor lloc de Barcelona per anar a fer el vermut de cap de setmana que a Montjuïc i Poble-sec: una muntanya ben verda, envoltada de plena de bodegues fresquetes! (el nom del barri és una ironia aplicada a la quantitat de vi que s'hi bevia). I si no manquen motius per anar-hi, la celebració de Viu Montjuïc, el parc de la cultura –70 activitats gratis i portes obertes per redescobrir el Parc de Montjuïc el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre– fan que la visita sigui obligatòria. Una tercera raó: a la programació d'aquesta bacanal cultural participativa (gratis i per a tothom) s'hi afegeix una ruta de tapes i còctels que l'associació Menja't Montjuïc –que agrupa els millors restaurants del barri– ha organitzat amb Time Out Barcelona

La Raquel Blasco, propietària de Casa Xica i portaveu de Menja't Monjuïc, explica que "la nostra associació ha desenvolupat, amb Vermut Petroni, un còctel inspirat en la muntanya de Montjuïc. Som un grup de bars i restaurants que estem a la faldilla de Montjuïc, és el nostre tòtem, i per nosaltres és el còctel de la muntanya. Està fet a base de vermut Petroni, amb un toc de llimona, ginger ale i acabat amb menta fresca, una beguda fresca i herbàcia". I com podeu veure a les fotos, és un 'copasso' imponent amb una tapeta respectable. Durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, 13 restaurants de l'associació oferiran el còctel i una tapa a un preu entre 5 i 7 euros. Qui només vulgui clavar-se la copa i muntanya amunt, li costarà 4,5 euros. 

Tretze locals hi participen: El Petit Montjuïc, Palo Cortao, Casa Xica, Taverna Koska, Bodega La Tieta, Carro Gros, Archimissa, Cap de suro, Denassus, la Bodega Saltó, Carmesí, Bagaria i El Patán. I cada local concretarà la seva filosofia en una tapa: Casa Xica, amb una gyoza de gamba i peus de porc, la veieu a la foto de portada.

Denassus tindrà una croqueta d'ànec Pequín

Vermut a Montjuïc de Denassus
Foto: DenassusVermut a Montjuïc de Denassus

 I Palo Cortado ha preparat un 'torrezno' de pop.  

Vermut a Montjuïc de Palo Cortao
Foto: Palo CortaoVermut a Montjuïc de Palo Cortao

En tots els casos ve de gust fer la parada: vegeu aquest còctel més bomba del Bagaria:

Vermut a Montjuïc de Bagaria
Foto: BagariaVermut a Montjuïc de Bagaria

La dinàmica de la ruta és tan relaxada com la festa mateixa: podeu anar passejant i vermutejant sense guió, o podeu reservar per menjar en un restaurant.  

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat