Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: Shutterstock

5 coses per fer a Barcelona aquest dilluns

Les millors activitats per gaudir de la ciutat si feu pont

Publicitat

Un dia de festa extra s'agraeix, sigui quina sigui la situació i, per tal d'aprofitar-lo al màxim si us heu quedat a Barcelona, us hem fet una llista amb opcions per a tots els gustos i butxaques. Què fer a Barcelona aquest dilluns festiu? Gastronomia, art i passejades a l'aire lliure, en parella, sol, amb la família o amb la canalla. Aquí teniu 5 plans per gaudir del dia festiu a Barcelona amb tot el cos!

NO T'HO PERDIS: Els millors plans gratis que pots fer a Barcelona

Els millors plans per fer aquest dilluns festiu

  • Botigues
  • Pastisseries

Una Setmana Santa sense mona és viure en la indigència emocional. Per no decebre els vostres fillols, aquí teniu un llistat de les millors mones de Barcelona. Des de les més tradicionals fins a les més sumptuoses i barroques. Poca broma, que el Gremi de Pastisseria preveu vendre quasi 800.000 mones aquest any. Enguany, la tendència és que els pastissers estrella, entre els ell millor mestre xocolater del món, esmolin la seva creativitat i tècnica amb figures d'animalons tan entranyables i bufons que us sabrà greu desmuntar-los a queixalades! 

  • 4 de 5 estrelles
  • Què fer
  • Exposicions
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

L'homenatge que Núria Feliu (1941-2022) mereixia ha arribat en forma d'una gran exposició al Palau Robert comissariada per Òscar Dalmau i amb guió de Julià Guillamon. Aneu-hi, perquè sovint la importància musical i artística de la Feliu en aquest país ha quedat una mica tapada pel personatge. Organitzada en cinc sales i per ordre cronològic, la mostra comença al seu barri de Sants, on venia llegums al mercat, però de seguida descobrim la Feliu que s'inicia amb la companyia Teatre Experimental Català i amb el grup de música ie-ie Donald Duc. 

Publicitat
  • Art
  • La Font de la Guatlla

L’art ha servit per venerar deesses, esperits, santes i altres figures femenines que suscitaven admiració (però també por i respecte) durant generacions. Aquesta mostra del CaixaForum és un recorregut pels 5.000 anys de pensament espiritual, però fixant-nos en el poder femení i la seva materialització en  escultures, objectes sagrats i obres d’art de diversos continents, des del món antic fins a l’actualitat. En total, l’exposició acull 154 peces del British Museum, que entren en diàleg amb obres contemporànies per fer-nos reflexionar sobre el poder femení i la feminitat, i la seva relació històrica amb ideals com la saviesa, la passió, el desig, la guerra, la justícia o la misericòrdia.

  • Art
  • El Raval

Daniel Steegmann Mangrané és un artista català establert a Rio de Janeiro. Les seves escultures, instal·lacions i creacions de realitat augmentada ens parlen de les urgències ecològiques del nostre món, des d'una visió holística on no hi ha distinció entre els humans i el seu entorn. De fet, aquesta visió dual del món -que traça una línia entre la cultura i la natura, entre el subjecte i l'objecte, o la realitat i el somni- és el marc conceptual que Steegmann dinamita amb el seu art.

Publicitat
  • Museus i institucions
  • Art i disseny
  • El Gòtic
  • preu 1 de 4

Si teniu Instagram, és gairebé impossible que no hàgiu vist alguna fotografia d'aquest museu. El Moco Museum es va inaugurar per primera vegada a Amsterdam l’any 2016 i, després de l’èxit a Holanda, on ja acumulen més de 3 milions de visitants, els col·leccionistes Lionel i Kim Logchies van obrir al públic la segona ubicació d'aquest museu a BarcelonaHi trobaràs peces d’artistes com el britànic Damien Hirst, l’anònim artista de carrer Banksy, el fotògraf David Lachapelle, l’icònic Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, o Salvador Dalí. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat