Música en directe, cuina en viu a peu de plaça, xefs de primera als fogons i aromes irresistibles omplint cada racó. Així és el Born Street Food, el festival gastronòmic que torna a convertir la plaça de Pla de Palau en un espectacle de sabors i cultura, amb receptes locals, plats d’arreu i molt ambient.
De divendres 30 de maig a diumenge 1 de juny, el Born Street Food celebra la seva 17a edició i 12 anys de trajectòria com una de les cites gastronòmiques més esperades de l’any. L’esdeveniment forma part del Born Districte Gastronòmic, el segell que agrupa cuines destacades del barri i que treballa per posicionar-lo com a referent culinari.
Hi participen 15 restaurants i botigues gourmet del districte, amb plats creats per a l’ocasió. Us hi esperen clàssics com l’Espeto de peix blau de la Confraria de Pescadors de Barcelona, la paella Parellada de 7 Portes, l’arròs brut del Restaurant Cadaqués o els formatges de VilaViniteca. També sabors d’altres latituds, com la cacio e pepe amb tòfona negra de Bronzo o el taco de cochinita pibil d’Oaxaca Cuina Mexicana.
Entre les novetats, s’hi estrena Paninaro Pane Salumi & Co, i per primer cop hi participa el Mercat de Santa Caterina. A més, Vila Viniteca oferirà dos tastos de vins gratuïts: dissabte, dedicat als vins catalans, i diumenge, un cara a cara entre Rioja i Ribera del Duero. Amb només 20 places disponibles per sessió i accés per ordre d'arribada, aquests tastos es presenten com una oportunitat única per a endinsar-se en el món del vi de la mà d'un dels grans referents del sector.
Consulteu tots els establiments participants i veniu amb gana: hi ha propostes per a tots els gustos!
1) Bronzo Bar e Cucina
2) Confraria de Pescadors de Barcelona
3) 7 Portes
6) Euskal Etxea Taberna
12) 1881 per Sagardi
14) Bodega Vidrios y Cristales
15) Paninaro Pane Salumi & Co