Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cuarta Casa Campari

Casa Campari: torna l'afterwork amb estil

Al setembre, dues últimes dates per gaudir d'un afterwork privat amb disseny, estil i bon ambient a Barcelona. No us ho perdeu: el 4 i el 25 de setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Aficionats al disseny, a les copes de qualitat i, en general, a les coses bones de la vida, Casa Campari us interessa. Aquest nou concepte d'afterwork té algunes particularitats que el fan únic, com ara que se celebra cada vegada en una casa particular i exclusiva diferent, que obre les seves portes a un nombre limitat de persones que només poden accedir mitjançant invitació. I que l'amfitrió és un personatge conegut que també canvia en cada edició.

El que es manté en cada Casa Campari és que en totes es poden observar 20 icones del disseny italià, que sempre es pot gaudir d'un aperitiu de qualitat a l'estil italià i també de Campari tònic, un còctel molt refrescant fet amb una part de Campari, quatre parts de tònica i una rodanxa de llima, servit en una copa de pilota.

De moment ja s'han celebrat tres edicions. L'última va tenir lloc el 27 de juliol en una casa de Pedralbes, i va tenir com a mestre de cerimònies l'actor Roger Coma, amb la cèlebre cafetera Mocca Bialeti entre els 20 objectes de disseny italià exposats.

No patiu si no heu pogut participar en les tres anteriors Casa Campari. Encara podeu ser uns dels convidats de les següents edicions, que se celebraran el 4 i el 25 de setembre. Si voleu formar part d'aquests afterworks exclusius, entreu a la pàgina de Facebook de Campari i podreu aconseguir una invitació per a vosaltres i els vostres amics (hi ha invitacions per tres i quatre persones). No perdeu el temps perquè les entrades són limitades.

Podeu seguir les notícies i novetats relacionades amb Casa Campari a Twitter, Facebook i al compte d'Instagram.

També t'agradarà

Mamma mia! Cuina italiana
  • Restaurants
  • Italiana

I Buoni Amici Aquest superb restaurant del xef friülès Daviano Neri acaba de complir deu anys. Ho han celebrat amb magnificència amb un festival basat en la tòfona blanca, que en Daviano obté directament des d’Itàlia i proclama que els restaurants haurien de mostrar la seva certificació d’origen. En Daviano procedeix de la regió italiana del Friül, Venècia Giulia, a la frontera amb Eslovènia i Àustria, i amb la Montse es van instal·lar a Barcelona el 1982, quan va obrir el seu primer restaurant, Il Doce, més enllà del pont de Vallcarca, del qual els seguidors de la cuina italiana tenim excel·lents records. Mandi Mandi 'Mandi mandi' és la salutació típica del Friül, d'on són originaris en Miki, el xef, i la Noemí, l'encarregada de la sala, que porten aquest restaurant de gran calidesa i excel·lent acollida, en el qual es pot gaudir del menjar d'aquesta zona privilegiada del nord d'Itàlia. Els friülans són gent que en saben molt, de la bona taula, i que són molt exigents amb la beguda. Una manera pràctica de confirmar-ho és visitant aquest petit local i encertar amb la polenta o qualssevol de les pastes que prepara en Miki. En el camp de la polenta, el plat estrella és el 'frico', un menjar d'origen camperol preparat amb patates i enriquit amb formatge Montàsio i mantega. Bacaro No és un restaurant italià. No és, tampoc, una trattoria italiana. És una taverna veneciana i porta el nom amb què anomenen aquests llocs a la ciutat dels canals, Bacaro. Els venecians són diferents de

10 edificis d'arquitectura singular
  • Art

Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequació i nous usos a fàbriques centenàries. El reciclatge i la conservació de la memòria arquitectònica és tendència arreu del món, però això de preservar aquí ha provocat al·lèrgia molts anys. També destaquem edificis clàssics que sovint passen desapercebuts, ens fixem en grans obres públiques que busquen reinventar-se i desc

Publicitat
Les millors pizzeries de BCN
  • Restaurants

Murivecchi Tenen un mèrit innegable: van obrir l’any 2004 i en un panorama superpoblat per la pizza napolitana s’han sabut fer un nom que ja té ressò de clàssic. Irene Herrera ens explica que no hi ha secret: “Fer les pizzes amb ofici, amb bona farina i mozzarella de vaca de la bona”. Ara bé, aquí guarden una petita revelació: la pizza fregida. Es tracta d’una especialitat de Nàpols que no ha sortit gaire de l’àmbit casolà. Bastant hardcore: es tracta d’una pizza tancada i crua, que es fregeix. Alerta: va farcida de ricotta, pròvola, tomàquet, salami picant i un conglomerat de cansalada viada especiada. Bomba! NAP No, no és una pizzeria vegana. És un acrònim que respon a les sigles de Neapolitan Authentic Pizza, i existeix on hi va haver l’excel·lent i bufó Rococó. No ploreu la pèrdua, val molt la pena: el propietari, l’Antonello, ens explica que la seva intenció és “traslladar aquí la pizza napolitana amb els preus d’allà”. Han seguit obsessivament els requisits de la DO –forn de llenya, temps de cocció, farina i tomàquet italià–  i el resultat és una pizza superlativa i barata en un lloc sorollós: ple de jovent italià, ja està tot dit. La Verde Umbria La pizza és el punt fort d’en Federico Blondi, que amb la seva dona Sandra van obrir fa gairebé un any aquest local acolorit i ple de referències italianes. Originari d’Úmbria, el cor verd d’Itàlia, Blondi proposa amb èxit la pizza tortell, denominada així per la seva forma característica. A més dels condiments bàsics, es pot

  • Botigues
  • Decoració

15 espais on trobar decoració, moda i complements de dissenyadors i artesans barcelonins Moda Ailanto L'univers Ailanto, la firma creada pels germans Iñaki i Aitor Muñoz, es reconeix i admira pels seus estampats, les robes preciosistes i els patrons inspirats en formes geomètriques i artístiques. Una visita a la seva botiga exclusiva fa venir ganes de fer-se amb peces properes a l'alta costura que resisteixen el pas del temps. Zazo&Brull Geometries perfectes, drapejats impossibles, peces ben assemblades, detallisme i atemporalitat tot en un. Així és l'univers Zazo&Brull, el duet creatiu format pels dissenyadors Xavier Zazo i Clara Brull. Els agrada explicar històries amb la roba, ja siguin històries de gangsters o reflexions més personals, amb dessuadores trenades, cossos brodats, vestits de pell i capes faldilla que trobareu al seu quarter general, a Barcelona. Lydia Delgado Lydia Delgado fa més de vint anys que es dedica al negoci de la moda, ha desfilat a Barcelona i Madrid i ha aconseguit crear una marca amb un estil molt personal. Una mica com ella mateixa. Femenina, elegant, parisenca i escorada en la sobrietat del negre. Comparteix una línia amb Miranda Makaroff i la roba de mare i filla es mesclen als penjadors d’aquesta sofisticada boutique de Gràcia amb tota la naturalitat del món. Divertits jerseis i jaquetes de punt conviuen amb faldilles prisades de fons d’armari. Vestits preciosos sense mànigues, amb capes de llana amb estil que piquen l’ullet als anys 60. El

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat