En el món de la cuina, com en el món en general, un cuiner de 33 anys està considerat un jove valor. Però en la vintena, a la nostra ciutat hi ha joves de veritat que fan meravelles. Antonio Romero La cuina de l'àvia, del xup-xup, viu actualitzat en les olles del Suculent, a la rambla del Raval. Antonio Romero, nascut fa 26 anys a Nules (la Plana Baixa, el País Valencià), va rebre l'encàrrec de Carles Abellán –un dels socis– d'actualitzar l'esperit de la casa de menjars barcelonina. (Llegir l'article)
Cuina, teatre, cocteleries, art, dansa, botigues, música... Barcelona sempre ha estat un pol de creació contemporània. Així ho demostra la nova enquesta del Barcelona Centre de Diseny, distribuida entre professionals de tot el món, on la capital catalana ha quedat al quart lloc entre les ciutats més creatives del món darrere de San Francisco, Londres i Nova York i davant de Tòquio, Berlín, Amsterdam o París.
Aquí trobareu els racons i activitats que fan que la ciutat surti (tot i la crisi, les retallades i la mala maror general) als mapes de la creació d'avantguarda. Potser és una manera de fer (o de ser). El cert és que als museus, als bars, als tallers dels dissenyadors, als restaurants, sembla que la màxima circense d'el més difícil encara estigui gravada a la porta. Si voleu saber què és el risc i què és l'excel·lència feu un cop d'ull a les propostes dels barcelonins més agosarats...