Passeig de Gourmets 2020 [CANCEL·LAT]
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.
Aquesta activitat s'ha cancel·lat.
Tercera edició del Passeig de Gourmets, festival gastronòmic del passeig de Gràcia, el carrer més luxós i comercial de Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 22 de març.
Durant deu dies, l'avinguda i els carrers adjacents oferiran propostes de 21 restaurants a preus populars en diferents formats: ruta de platillos, menús degustació, cuina a quatre mans i experiències gourmet.
A la Ruta de Platillos, per 7 euros podreu menjar receptes de grans xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Aurelio Morales. Aquesta és la llista de plats i de llocs on tastar-los:
- Alma Barcelona: calçots en tempura amb romesco
- Almanac Barcelona: col xinesa Huacatay
- Cafè de La Pedrera: còctel de salmó marinat amb esfera de iogurt.
- Claris Hotel & Spa: crema d'api, anisats, pop, rovell i kimchi
- H10 Casa Mimosa: caneló de melós de vedella amb beixamel trufada
- Hotel Casa Fuster, Cafè Vienés: roast beef de magret d'ànec amb bolets confitats i glacejats
- La Vinoteca Torres: cruixent de tapioca amb gall del Penedès, llagostí i romesco de festuc
- Majestic Hotel & Spa Barcelona, El Bar del Majestic: capipota de cigrons i llagostins
- Mandarin Oriental, Barcelona, Banker’s Bar: escabetx de musclos i bolets
- Monument Hotel, Hall0: brioix d'anguila fumada i llagostí
- Santa Eulalia, The Bistrot: cor de carxofa amb vinagreta de pernil de jabugo, formatge manxec i oli trufat
- Sintonia: bomba suflada de cua de bou al vi negre i “Tou dels Til·lers”
- Restaurante Solomillo: filet strogonoff amb cruixent d'arròs pilaf
- The One Barcelona: crocant de brandada de bacallà amb crema de pebrots del piquillo i maionesa d'olivada