Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una Diada alternativa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mar i muntanya de Can Boneta
© Iván Moreno

Una Diada alternativa

Sis propostes per si vols viure l'Onze de Setembre com un dia festiu més

Per Time Out
Advertising

Per a aquells barcelonins i barcelonines que aquest 11 de setembre no tinguin previst sortir a reivindicar res, aquí teniu algunes idees per passar la Diada com si fos un festiu més i sense renunciar a l'oci i la cultura. 

Cinema alternatiu

Sales de cinema Independents Sagrada Família

Mentre la Filmoteca es recupera dels desperfectes causats per la pluja –esperen reobrir dijous 13– si teniu ganes de cinema, al Phenomena us rebran amb tres sessions per a tots els gustos. A les 17 hores, porteu a la canalla a veure 'Harry Potter y la piedra filosofal. El següent passi serà a les 20 hores amb 'Suspiria', la inquietant pel·lícula de 1977 de Dario Argento; i a les 22 hores podreu veure a Michael Fassbender fent de pres de l' IRA a 'Hunger', d'Steve McQueen.

Advertising

Posa't en forma!

Esports Running

Durant les vacances, mentre feies el gos, segur que vas pensar en algun moment: "aquest curs sí que faré esport". Les bones intencions que tenies, però, es van diluint a mesura que la rutina es converteix en la protagonista del dia a dia a la ciutat. Error! Encara ets a temps de canviar la mala consciència per una bona forma física. Primer de tot, si et falta motivació, et donem trucs per trobar-la i sortir a córrer per alguna d'aquestes tres rutes que et proposem o bé buscar el suport d'algun dels clubs de corredors que hi ha a la ciutat. Si vols més varietat, tria entra alguns d'aquests esports a l'aire lliure.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising