Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una Diada alternativa

Una Diada alternativa

Sis propostes per si vols viure l'Onze de Setembre com un dia festiu més

Mar i muntanya de Can Boneta
© Iván Moreno
Per Time Out |
Advertising

Per a aquells barcelonins i barcelonines que aquest 11 de setembre no tinguin previst sortir a reivindicar res, aquí teniu algunes idees per passar la Diada com si fos un festiu més i sense renunciar a l'oci i la cultura. 

Sales de cinema, Independents

Cinema alternatiu

icon-location-pin Sagrada Família

Mentre la Filmoteca es recupera dels desperfectes causats per la pluja –esperen reobrir dijous 13– si teniu ganes de cinema, al Phenomena us rebran amb tres sessions per a tots els gustos. A les 17 hores, porteu a la canalla a veure 'Harry Potter y la piedra filosofal. El següent passi serà a les 20 hores amb 'Suspiria', la inquietant pel·lícula de 1977 de Dario Argento; i a les 22 hores podreu veure a Michael Fassbender fent de pres de l' IRA a 'Hunger', d'Steve McQueen.

Advertising
Museus i institucions, Art i disseny

Dia de Museus

icon-location-pin Sants - Montjuïc

L'11 de setembre pot ser un bon dia per visitar aquelles exposicions que teniu pendents, perquè diversos museus fan jornades de portes obertes aprofitant la Diada i perquè els podeu trobar una mica menys plens que en cap de setmana. 

Esports, Running

Posa't en forma!

Durant les vacances, mentre feies el gos, segur que vas pensar en algun moment: "aquest curs sí que faré esport". Les bones intencions que tenies, però, es van diluint a mesura que la rutina es converteix en la protagonista del dia a dia a la ciutat. Error! Encara ets a temps de canviar la mala consciència per una bona forma física. Primer de tot, si et falta motivació, et donem trucs per trobar-la i sortir a córrer per alguna d'aquestes tres rutes que et proposem o bé buscar el suport d'algun dels clubs de corredors que hi ha a la ciutat. Si vols més varietat, tria entra alguns d'aquests esports a l'aire lliure.

Advertising