Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau Güell

Portes obertes per a la Diada de l'Onze de Setembre

Espais emblemàtics de Barcelona amb entrada lliure per celebrar la festa nacional de Catalunya

Publicitat

La Diada del 2021 està marcada també per les circumstàncies sanitàries, però com sempre hi ha museus que fan portes obertes i es podran visitar de forma gratuïta l'11 de setembre. Aprofiteu per avançar feina que el 24 de setembre no donareu l'abast!

NO T'HO PERDIS: Els millors plans del setembre a Barcelona. 

Publicitat
 • Llocs d'interès
 • El Raval

També fan portes obertes al Palau Güell, la més emblemàtica de les construccions de joventut de Gaudí, però cal fer la reserva d'entrada (i assignació d'hora de visita) a través de la web del Palau amb uns dies d'antelació. Amb l'entrada, es pot fer una visita lliure amb audioguia. L'horari és de 10 h a 14.30 h i de 15.30 h a 19 h.

 

 • Museus i institucions
 • Història
 • La Barceloneta

El Museu d'Història de Catalunya i el Museu d'Arqueologia de Catalunya ofereixen l'entrada gratuïta de 10 a 14.30 h coincidint amb la Diada. Si us apropeu al primer equipament, no deixeu de pujar al terrat per contemplar la vista de la ciutat.

Al Museu d'Història, a banda de l’exposició permanent, ‘La memòria d’un país’, fins al 26 de setembre hi ha l'exposició temporal ‘Guillén, màgia a l’espai escènic’.

Publicitat
Virreina Centre de la Imatge
 • Museus i institucions
 • Art i disseny
 • El Raval

Podeu aprofitar per veure les exposicions de la Virreina, que serà oberta d'11 a 20h! Ara mateix, podeu aprofitar per veure una exposició que és un recorregut per conèixer la història de les persones trans i no binàries als països de l’hemisferi Sud.

 • Llocs d'interès
 • Ciutat Vella

De 10 h a 14 h i sense reserva prèvia podeu visitar el dia 11 i 12 de setembre el Palau de la generalitat de manera gratuïta.

Igual que l’Ajuntament, el Palau de la Generalitat té una entrada lateral gòtica que dóna al carrer del Bisbe amb un relleu de Sant Jordi, patró de Catalunya, fet per Pere Joan en el 1418. Dins de l'edifici, destaquen el Pati dels Tarongers del primer pis i la magnífica capella de Sant Jordi de 1432-34, una obra mestra de l'artista català Marc Safont.

 

Publicitat
 • Llocs d'interès
 • Ciutat Vella

De 10 h a 14 h podreu visitar el Parlament de Catalunya, sense reserva prèvia i gratuïtament.

Obra de l'enginyer militar Joris Prosper Van Verboom, al Palau de Parlament constitueix la seu de Parlament de Catalunya des de 1932. L'edifici és l'antic arsenal de la Ciutadella, construït durant el segle XVIII per ordre de Felip V per assegurar el domini de Barcelona després de la derrota de Catalunya contra les tropes francoespanyoles l'11 de setembre de 1714. Actualment, d'aquesta fortalesa de planta pentagonal només es mantenen en peu l'arsenal, el palau de l'governador (que ara és l'Institut Verdaguer d'educació secundària) i la capella (avui dia una parròquia militar).

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat