
Restaurants prop de Montjuïc
9 locals on podreu menjar a bon preu al voltant de la muntanya del Poble-sec!
També t'agradarà
Bar Rufián La gent del Clandestino han ressuscitat com a bar de canyes, vermuts i pica-pica al Poble-sec: el Rufián. Els ingredients són senzills: local acollidor sense pretensions esteticistes, molt bona música, ambient amical i bona matèria primera –cervesa negra Moritz de barril, no l’Epidur; vermut La Secuita; olives i anxoves de l’Escala; tomàquets en conserva al pesto de Navarra... Els dissabtes i diumenges és una festa: l’hora del vermut el converteix en punt de trobada de gent entre els trenta i els quaranta amb ganes de passar un migdia en bona companyia. Gran Bodega Saltó La Saltó ha estat una de les pioneres en convertir el Poble-sec en un dels barris més animats de la ciutat. De fet, els seus horaris són més de bar de nit que de botiga, la qual cosa no impedeix que alguns veïns baixin al vespre per omplir les garrafes de vi de bóta. Però l'oferta enològica no és el principal atractiu de la Bodega Saltó. Costa trobar un local tan pintoresc com aquest a Barcelona. Renovat pel dissenyador Steve Forster el 2002, funciona com una petita fira de l'extravagància on es poden trobar tot tipus d'andròmines, antigalles, tigres de peluix o llufes que beuen en porró. Bar Seco Un bar adherit a la casua Slow Food, és a dir, que fa servir productes de proximitat i sostenibles per elaborar els plats de la seva carta, curta però suficient per satisfer plenament els estómacs famolencs. Les seves patates braves bio tenen justa fama. I la seva terrassa, davant del refugi de Montjuïc,
Us convidem a seguir un itinerari per la muntanya de Montjuïc Dels dels jardins del Teatre Grec, sortim per la porta dreta de l'amfiteatre. Des d'aquí, les Escales del Generalife ens pujen fins a la Fundació Miró. Aquesta successió de fonts amb cascades inspirades en els Jardins de l'Alhambra estan flanquejades per graons de pedra, oliveres i bancs ideals per la contemplació. Enlloc de pujar les escales, girem a la dreta cap als Jardins Laribal, que tal com les Escales, van ser dissenyades per l'arquitecte francès Jean-Claude Nicolas Forestier a primers del segle XX. Davant, ens trobem el Roserar de la Colla de l'Arròs, que assoleix el seu màxim esplendor a la primavera. Des d'aquí, una llarga pèrgola ens puja fins a la Font del Gat, una clariana en la pendent de la muntanya on trobarem un petit restaurant dissenyat per Josep Puig i Cadafalch, i la modesta font. D'esquenes al restaurant, seguim el camí en direcció est, cap a la Fundació Miró, i arribem a la placeta presidida per l'escultura de bronze de Josep Viladomat, La noia de la trena. Continuem recte i veiem l'escultura Repòs, també de Viladomat, una versió de mida natural de la figura que Manolo Hugué va deixar inacabada per malaltia. Girem a la dreta a l'avinguda de Miramar. Just davant del museu Miró, trobem unes escales que ens fan pujar fins el Viver Tres Pins, on es cultiven plantes destinades als parcs i jardins municipals de la ciutat. Des d'aquí i en direcció mar, l'avinguda ens condueix fins la plaça Dante Ali
Els millors bars i restaurants per desconnectar una estona del ritme frenètic de conferències i reunions Quan assistim a alguna fira o congrés, acostumem a passar-hi hores i hores sense sortir del recinte, a vegades sense menjar ni parar cinc minuts per desconnectar del ritme frenètic de reunions i conferències. Us proposem 15 restaurants i bars a tocar de la Fira de Barcelona perquè feu un parèntesi i us hi escapeu una estona. Segur que, després de visitar-los, tornareu amb energies renovades i ganes de treballar! Rías de Galicia La gran cita permanent que proposa la família Iglesias amb els millors productes del mar. A la seva carta destaquen el llamàntol del cantàbric amb allets, el gall de Sant Pere i els canelons de txangurro. I quan és temporada disposen de l’exquisida llamprea a la bordelesa. Casa de Tapes Cañota El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat. Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat. Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat per resoldre un àpat de celebració o el sopar després de sortir del Lliure, el Mercat de les Flors i del BTM, que li queden al costat. Pakta El segon restaurant d'Albert Adrià a Barcelona és un nikkei: aquella mena de cuina
Discover Time Out original video