Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una passejada pels racons romàntics de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Parc del Laberint d'Horta
Foto: Shutterstock Parc del Laberint d'Horta

Una passejada pels racons romàntics de Barcelona

El lloc escollit pot ser el 50% d'una cita perfecta. Ens deixem enamorar, també, per aquests racons de somni de Barcelona

Per Erica Aspas
Advertising

Hem de partir de la base que Barcelona té la sort d’estar plena de places, carrers, edificis i racons preciosos i on és fàcil trobar-hi un aire romàntic. Tot i que quan estàs enamorat, fins i tot fer unes braves i una canya al bar més vell del barri té el seu punt. En el fons tot Barcelona és pur romanticisme. Si voleu enamorar la vostra parella, us hem preparat un recorregut pels racons més romàntics irresistible fins i tot per al cor més fred. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants romàntics de Barcelona.

Una parella als Bunkers del Carmel
Una parella als Bunkers del Carmel
Foto: Shutterstock

Búnquers del Carmel

Museus i institucions

Comencem el recorregut buscant llocs amb una vista bonica, per acompanyar les paraules i les carícies en un entorn de luxe. Al número 1 del nostre top hi ha els búnquers del Carmel. No és el lloc més íntim perquè sempre hi ha gent, però és un lloc màgic. Que no us faci vergonya seure a terra, amb les cames penjant, porteu de casa alguna cosa de picar i per beure, mireu cap a la immensitat de la ciutat i sentireu com si la gent desaparegués al vostre voltant i com si vosaltres fóssiu els únics habitants de la Terra.

Plaça Sant Felip Neri
Plaça Sant Felip Neri
© Wikipedia

Plaça de Sant Felip Neri

Llocs d'interès

Tornem a tocar de peus a terra per passejar per la plaça de Sant Felip Neri, per a molta gent la plaça més bonica de Barcelona, que serà una companya discreta, però efectiva i que callarà els petons furtius. 

Advertising
Plaça de Sant Agustí Vell
Plaça de Sant Agustí Vell
© Maria Dias

Plaça Sant Agustí Vell

Llocs d'interès

Molt cèntriques, al Born, i molt a prop l’una de l’altra, tenim la plaça de Sant Agustí Vell–ideal recórrer-la de nit, abans o després d’un sopar agradable en algun dels bars i restaurants de la zona (quan tornin a obrir) i per constatar que també hi ha raconets tranquils al Born– i si allarguem una mica el passeig, arribareu fins a la plaça de Sant Pere, comandada per l’església de Sant Pere de les Puel·les, part d’un antic monestir benedictí. Podeu estudiar una mica la seva història i lluir-vos que dona gust!

Parc del Laberint de Barcelona
Parc del Laberint de Barcelona
Shutterstock

Parc del Laberint d'Horta

Llocs d'interès Horta - Guinardó

Posem verd al tema, que sempre aporta alegria i racons amagats per fer dolenteries. Val la pena sortir del centre per perdre’s –literalment– pel parc del Laberint d’Horta, el jardí més antic de Barcelona. Poques vegades tindreu l’oportunitat de jugar a fet i amagar per un laberint de veritat!

Advertising
Parc de Cervantes
Parc de Cervantes
Ajuntamemt de Barcelona

Parc de Cervantes

Llocs d'interès Pedralbes

A la primavera, el lloc ideal és el parc de Cervantes, amb 11.000 roserars de 245 varietats de roses diferents que ja podeu imaginar com són d’impressionants. Si amb això no aconseguiu estovar el cor més dur...

Parc de la Ciutadella
Parc de la Ciutadella
© Maria Dias

Parc de la Ciutadella

Llocs d'interès Parcs i jardins Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

I què me'n dieu del parc de la Ciutadella? És arriscat posar-lo com a racó romàntic? A mi no m’ho sembla! Passejar al capvespre per la plaça on hi ha el 'Desconsol' de Josep Llimona –encara que no sigui la peça original– o fer un passeig amb les barquetes, es pot convertir en un moment de romanticisme maquíssim.

Advertising
Flowers by Bornay
Flowers by Bornay
© Maria Dias

Flowers by Bornay

Botigues Barcelona

Aquest lloc meravellós ja era un dels nostres llocs favorits abans que els Flowers by Bornay l’escollissin com a aparador de les seves creacions. És un espai emblemàtic del barri de Sants de més de 400 metres quadrats que també lloguen per a esdeveniments especials –si li doneu una sorpresa a la vostra parella en aquest jardí encantat, no hi haurà ningú que us superi–, però que nosaltres ens estimem més que visiteu amb els Flowers by Bornay creant les seves obres d’art fetes amb flors in situ. 

Observatori Fabra
Observatori Fabra
FOTO: Observatori

Observatori Fabra

Llocs d'interès Sarrià - Sant Gervasi

No li podeu regalar la lluna a ningú, per molt que l’estimeu. Com a molt, i suposadament, li podeu posar el seu nom a una estrella, però no es pot comparar amb l’experiència de tenir la ciutat als peus i el cel una miqueta més a prop. Això ho podeu fer a l’Observatori Fabra, inaugurat el 1904 al Tibidabo i, sens dubte, una de les joies de la ciutat. I si us voleu assegurar el tret, porteu la parella a una de les visites que organitzen (confirmeu abans que no han estat cancel·lades).

Advertising
El món neix en cada besada
El món neix en cada besada
©Maria Dias

El món neix en cada besada

Art Fotografia El Gòtic

Diuen que els petons cremen calories, estimulen els músculs de la cara i milloren el sistema immunològic. Besem-nos! I fem-ho davant del fotomosaic de Joan Fontcuberta on, amb 4.000 fotos cedides per ciutadans mostrant moments de llibertat, ha recreat un petó gegant. La gran expressió de l’amor i la sexualitat. 

Recomanat

    More from Love Local

      També t'agradarà

        Advertising