Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una passejada pels racons romàntics de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El món neix en cada besada
©Maria Dias

Una passejada pels racons romàntics de Barcelona

El lloc escollit pot ser el 50% d'una cita perfecta. Ens deixem enamorar, també, per aquests racons de somni

Per Erica Aspas
Advertising

Hem de partir de la base que Barcelona té la sort –gaudida per nosaltres– d’estar plena de places, carrers, edificis i racons preciosos i on és fàcil trobar-hi un aire romàntic. Tot i que quan estàs enamorat, fins i tot fer unes braves i una canya al bar més vell del barri té el seu punt. En el fons tot Barcelona és pur romanticisme.

Comencem el recorregut buscant llocs amb una vista bonica, per acompanyar les paraules i les carícies en un entorn de luxe. Al número 1 del nostre top hi ha els búnquers del Carmel. No és el lloc més íntim perquè sempre hi ha gent, però és un lloc màgic. Aneu-hi a última hora de la tarda i busqueu-hi un racó lliure. Que no us faci vergonya seure a terra, amb les cames penjant, porteu de casa alguna cosa de picar i per beure, mireu cap a la immensitat de la ciutat i sentireu com si la gent desaparegués al vostre voltant i com si vosaltres fóssiu els únics habitants de la Terra.

Tornem a tocar de peus a terra per passejar per la plaça de Sant Felip Neri, per molts la plaça més bonica de Barcelona, que serà una companya discreta però efectiva i que callarà els petons furtius.

Molt cèntriques, al Born, i molt a prop l’una de l’altra, tenim la plaça de Sant Agustí Vell–ideal recórrer-la de nit, abans o després d’un sopar agradable en algun dels bars i restaurants de la zona i per constatar que també hi ha raconets tranquils al Born– i si allarguem una mica el passeig, arribareu fins a la plaça de Sant Pere, comandada per l’església de Sant Pere de les Puel·les, part d’un antic monestir benedictí. Podeu estudiar una mica la seva història i lluir- vos que dona gust!

Posem verd al tema, que sempre aporta alegria i racons amagats per fer dolenteries. Val la pena sortir del centre per perdre’s –literalment– pel parc del Laberint d’Horta, el jardí més antic de Barcelona. Poques vegades tindreu l’oportunitat de jugar a fet i amagar per un laberint de veritat!

A la primavera, el lloc ideal és el parc de Cervantes, amb 11.000 roserars de 245 varietats de roses diferents que ja podeu imaginar com són d’impressionants. Si amb això no aconseguiu estovar el cor més dur...

I què me'n dieu del parc de la Ciutadella? És arriscat posar-lo com a racó romàntic? A mi m’ho sembla! Passejar al capvespre per la plaça on hi ha el 'Desconsol' de Josep Llimona –encara que no sigui la peça original– es pot convertir en un moment de romanticisme maquíssim.

I si tot això us sembla poc, podeu intentar aliar-vos amb el col·lectiu me_lata i que li escriguin un missatge d’amor amb llaunes a la vostra persona estimada.

Més racons romàntics

Flowers by Bornay
Flowers by Bornay
© Maria Dias

Flowers by Bornay

Botigues Barcelona

ja era un dels nostres llocs favorits abans que els Flowers by Bornay l’escollissin com a aparador de les seves creacions. Oblideu-vos del concepte clàssic de floristeria, el que fan en Joan Xapellí, la Fàtima Valldeperas i la Marta Vidal està en un altre nivell. És un espai emblemàtic del barri de Sants de més de 400 metres quadrats que també lloguen per a esdeveniments especials –si li doneu una sorpresa a la vostra parella en aquest jardí encantat, no hi haurà ningú que us superi–, però que nosaltres ens estimem més que visiteu amb els Flowers by Bornay creant les seves obres d’art fetes amb flors in situ. Rams, centres, diademes... per comprar un regal, decorar el niu o simplement per passejar agafats de la mà com si fos el paradís.

Observatori Fabra

Llocs d'interès Sarrià - Sant Gervasi

No li podeu regalar la lluna a ningú, per molt que l’estimeu. Com a molt, i suposadament, li podeu posar el seu nom a una estrella, però no es pot comparar amb l’experiència de tenir la ciutat als peus i el cel una miqueta més a prop. Això ho podeu fer a l’Observatori Fabra, inaugurat el 1904 al Tibidabo i, sens dubte, una de les joies de la ciutat. I si us voleu assegurar el tret, porteu la parella a una de les visites que organitzen, de dia i de nit, i als Sopars amb Estrelles que fan a l’estiu.

Advertising
El món neix en cada besada
El món neix en cada besada
©Maria Dias

El món neix en cada besada

Art Fotografia El Gòtic

Diuen que els petons cremen calories, estimulen els músculs de la cara i milloren el sistema immunològic. Besem-nos! I fem-ho davant del fotomosaic de Joan Fontcuberta on, amb 4.000 fotos cedides per ciutadans mostrant moments de llibertat, ha recreat un petó gegant. La gran expressió de l’amor i la sexualitat. Porteu-hi el vostre estimat o estimada i feu-vos-hi un petó.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising