Sants Fa Olor de Calçot

Restaurants, Catalana
Focaccia de pop amb kimchi de calçot de Sants Es Crema
Foto: Sants Es Crema Focaccia de pop amb kimchi de calçot de Sants Es Crema

Time Out diu

Sota el paraigua de Denominació d'Origen Sants (D.O. Sants), els millors bars i restaurants del barri s'han ajuntat per plantar cara a la crisi i dinamitzar la demanda gastronòmica de sans, acomplint sempre uns estàndards de qualitat molt alts. 

I la seva primera acció és la ruta Sants Fa Olor de Calçot, on una trentena de locals de Sants i barris veïns proposen dins la seva oferta diferents elaboracions amb el calçot com a protagonista. Les dates d'aquesta marató de cebes calçades arriba fins al 14 de març.  i en ella hi participen restaurants de primera línia 'gastro' i també locals d'esperit popular i solvència contrastada.

I són receptes amb què podreu menjar calçots com mai els heu tastat. Vegem-ne uns quants exemples: Escudella-ramen de gallina i calçots (L'Home dels Nassos), Torrada de calçots fumats, romesco i parmesà (Homo Sibaris), Hamburguesa de calçot, botifarra negra i arròs amb salsa de romesco (La Nova Farga), Espuma de calçots amb papada de porc i romesco i Entrepà de pop a la graella amb kimchi de calçots, a Sants Es Crema, o una tremenda bomba de calçots a la Bodega Montferry

El títol d'aquestes jornades és tot un encert: perquè si hi ha un barri de la ciutat que s'identifica amb les calçotades és Sants. Només calia passejar-se pel barri algun dissabte o algun diumenge de febrer o març abans de la pandèmia, i ensumar la característica flaire de llenya cremant i de calçot torrat. Podeu consultar tots els locals participants en aquest mapa. 

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers