Al Poblenou més ocult serveixen cebiches, tàrtars i amanides, tot primorosament orquestrat pel polifacètic Xefo Guasch (arquitecte, pintor, restaurador, animador cultural...) que ha instal·lat, en una agradable cantonada, una petita joia de cuina sense necessitat de foc, és a dir, tot en cru. Dotat d’una àmplia i ben ubicada terrassa, a Raw Bar es pot gaudir d’una proposta variada i original, amb barreja molt rica de diferents cultures. Una idea que ja feia temps que rumiava en Xefo (creador i ànima d’emblemàtics llocs com ara Rita Blue, Margarita Blue i Rita Rouge) i que ha pogut posar en pràctica gràcies a la col·laboració del jove xef Eduard Tola, experimentat en cuines de països que aquí eren ignorades i que ara estan furiosament de moda, com la mexicana o peruana.
Fregits, brasa, vapor, hi ha moltes maneres de cuinar però només una us permet tastar els aliments en tota la seva dimensió original, la cuina en cru, una especialitat que cada cop té més adeptes gràcies a la popularitat de tradicions gastronòmiques com la japonesa, la d'Orient Mitjà o, fins i tot, la peruana. Totes practiquen una cuina fresca amb plats que us sorprendran per les seves inesperades preparacions. Avui mengem en cru!