Els 100 millors bars de Girona

De tapes, de canyes, d'entrepans... els millors bars de la ciutat

Cala Banys
© Cala BanysCala Banys

L'oferta de bars a Girona i la Costa Brava és tan àmplia que costa trobar un sol carrer, cantonada o carreró que no compti amb la seva barra, els seus tamborets alts o la seva aixeta de cervesa. Pot semblar una missió impossible, hem intentat seleccionar un centenar de bars que destaquen per sobre de la resta, classificats en diferents categories, des dels millors racons per anar de canyes, prendre un bon vi, prendre un cafè i fins i tot degustar tapes al·lucinants. 

La llista completa
Bars i pubs

La llista completa

Voleu tastar una birra artesana? Fer un vi a un establiment amb encant? Busqueu un lloc tranquil per llegir o picar alguna cosa mentre sentiu una conferència? Fem un recull dels bars gironins on sempre val la pena apropar-s'hi.

Els millors del 2016
Bars i pubs

Els millors del 2016

Atenció: Això no és un rànquing. És una llista dels 16 bars que més hem trepitjat aquest 2016. Els bars nous o de tota la vida que més ens han agradat i on tornarem una vegada i una altra.

Per fer un bon vermut
Bars i pubs

Per fer un bon vermut

L'hora del vermut ha tornat per quedar-se. Sortir a prendre un aperitiu s'està convertint gairebé en un hàbit obligatori. Us presentem els millors bars de Girona i voltants on posar-ho en pràctica.

De vins
Bars i pubs

De vins

Un recorregut pels millors bars de Girona, l'Empordà i la Costa Brava on podreu tastar vins de diferents denominacions d'origen i deixar-vos aconsellar segons els vostres gustos.

Advertising
De canyes
Bars i pubs

De canyes

De copes
Bars i pubs

De copes

Per fer un bon cafè
Bars i pubs

Per fer un bon cafè

Necessiteu la cafeïna com l'aire que respireu? Esteu farts de líquids marronosos amb gust d'aigua bruta? Aquest és el vostre reportatge, catorze establiments de Girona que saben com tractar els grans de cafè per extreure la beguda més estimulant i deliciosa

De tapes
Bars i pubs

De tapes

Les tapes són, per a molts, una autèntica religió i una excusa per trobar-se amb els amics i fer-la petar una bona estona. Aquí hi trobareu les millors tapes de Girona.

Acollidors
Bars i pubs

Acollidors

Necessiteu una estona de relax? Voleu omplir el vostre Instagram amb unes fotos al·lucinants? A Girona tenim una pila de bars tan còmodes i acollidors que us passaríeu mitja vida. Per anar-hi sol, amb amics o en parella, per refrescar-se amb una birra o per prendre un bon cafè. Tenim molt on triar!

Emblemàtics
Bars i pubs

Emblemàtics

Qui no s'ha pres un cafè al Bar Núria, ha tastat els entrepans de la Terra i, abans d'anar a Platea, ha anat a agafar forces al Museu del Vi? Aquests són alguns dels locals més emblemàtics de Girona, els bars que ens acompanyen generació rere generació i han aconseguit l'impossible: adaptar-se als nous temps sense perdre l'essència. Fem un recorregut pels bars (en actiu) més mítics de la ciutat. I, si en falta algun, no dubteu en dir-nos-ho en els comentaris!