0 M'encanta
Guarda-ho

10 coses per fer aquesta setmana

Us proposem activitats per a tots els gustos i butxaques

© Vall del Llémena
Festa Remença

Exposició 'Ficcions', d'Isidre Manils

Mesos enrere ens fèiem ressò de l'exposició que l'artista Isidre Manils presentava a Girona i ara tornem a estar d'enhorabona. El vallesà porta a l'Espai Art l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses el seu últim treball 'Ficcions', que contempla obres de diferents períodes i estableix un diàleg entre allò que per l’artista són les dues grans arts de la mirada, la pintura i el cinema. En aquest sentit, la mostra, comissariada per Natàlia Chocarro en el marc del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas, s’obre amb unes fotografies Polaroid de meitat de la dècada dels 80, en un moment en el qual l’autor abandona la pràctica de l’expressionisme abstracte, primer, i del conceptual, més tard. Les ombres, les absències i les presències d’aquestes primeres imatges fotogràfiques esdevenen l’avantsala del llenguatge que caracteritzarà el seu treball dels 90 en endavant. Una obra que el situa a prop dels corrents d’avantguarda europea, com ara el situacionisme francès dels anys 60 i que l’allunya de la pintura catalana, com l’informalisme.

Llegir-ne més
Espai d'Art l'Abadia Fins al Diumenge 16 juliol 2017

Les nits del barri del Convent

El Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal acullen una de les cites obligatòries d'aquest estiu. Clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, performances i un llarg etcètera són els protagonistes de les nits dels dijous més actives culturalment parlant. Entre les propostes destaquen col·lectius com Carlo-Mô & Mr. Di, Aérea Teatro, Juan Callate i Vivir del bolo. L'encarregat d'obrir aquesta edició serà Claret Clown, que presentarà 'La teoria del Riure'; la història d'un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure i amb l’objectiu de demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem. L’entrada de cada un dels espectacles tindrà el preu de 3 euros i començaran a les 21.30h. 

Llegir-ne més
La Bisbal d'Empordà Fins al Dijous 6 juliol 2017

Món Empordà: Mercat Ecològic

Un mercat ecològic amb productes locals, de la nostra terra, des de fruites i verdures, carn, flors i plantes medicinals, codony i molt més! És el que trobarem a Món Empordà, una associació sense ànim de lucre que pretén protegir i recuperar el producte km0 i, per això mateix, cada dissabte organitza un mercat de productes ecològics a diferents poblacions del Baix Empordà. El primer dissabte de cada mes a Rupià, el segon i tercer a Corçà i el quart i cinquè a Torroella de Montgrí. A més, al migdia sempre fan una paella o fideuà per llepar-se’n els dits. No es pot demanar més! 

Llegir-ne més
Torroella de Montgrí Dissabte 1 juliol 2017 - Dilluns 31 juliol 2017
Advertising

Comentaris

0 comments