0 M'encanta
Guarda-ho

10 coses per fer aquesta setmana

Us proposem activitats per a tots els gustos i butxaques

© Josep Aznar

Exposició 'Traspasseu-ho', d'Isidre Manils

El Centre Cultural la Mercè presenta l'última exposició del pintor sabadellenc Isidre Manils. La mostra 'Traspasseu-ho' projecta una gran pantalla visual que recorre el món de les imatges i la seva inherent artificiositat per extreure’n la seva sensualitat, dins d'un univers intencionadament resplendent que inclou una selecció de dibuixos i una pel·lícula inèdita. Paral·lelament, el dia 4 d’abril a les 20h els cinemes Truffaut de Girona celebraran la conferència “Cinema i estètica: qüestions de posada en escena”, a càrrec del professor d’art i estètica a l’UdG, Àngel Quintana, en diàleg amb l’artista. Es completarà l’activitat amb la projecció de 'Primavera Tardía', de Yasujiro Ozu (1949).

Llegir-ne més
Centre Cultural La Mercè Fins al Dissabte 27 maig 2017

Exposició '10 anys d'Escenaris Especials'

Deu anys donen per molt, i si parlem de teatre, encara donen per molt més. Rialles, llàgrimes, tensió, adrenalina, aplaudiments, satisfacció, emocions a flor de pell... Tot vist a través del prisma d’una càmera i de les empremtes personals als objectes utilitzats. Tot vist des d’una perspectiva especial. L’exposició del desè aniversari d’Escenaris Especials, una de les activitats centrals que conformen la celebració de l’efemèride, farà un recorregut sensorial a través del temps per mostrar totes les cares d’aquest projecte que utilitza el teatre com a eina d’intervenció psicològica. A més, la projecció del documental 'Poca vergonya' (31 de març), la IV Jornada de Teatre i Psicologia (11 de novembre) o la Gran Gala 10 anys d'Escenaris Especials (25 de juny) seran alguns dels actes paral·lels que complementaran l'exposició.  

Llegir-ne més
Sala d’exposicions El Tint Dimarts 28 març 2017 - Diumenge 7 maig 2017

Garoinada 2017

Uriç, garota o garoina, digueu-ne com vulgueu que el que importa és el gust únic i espectacular d’aquest producte que ens recorda al marisc, les algues i la sal de la mar. Si visiteu Palafrugell a principis d’any, esteu obligats a tastar algun dels menús de la Garoinada, la campanya gastronòmica més antiga de Catalunya amb 25 edicions a l’esquena que els palafrugellencs cuiden com si d’un tresor es tractés. El prohom de Palafrugell Josep Pla, escrivia que no hi ha res millor que menjar garoines amb botifarra negra, alls tendres, pa i vi amb porró, una proposta que trobareu en aquesta campanya i que és només una de les mil i una receptes que s’inventen els restauradors que serveixen els menús. Podeu trobar les garoines servides només amb pa per gaudir del seu gust genuí o bé en arròs, fideus o guisats d’aquests que es cuinen més amb el cor que amb el cap. Enguany, els restaurants oferiran un menú que inclou un entrant de garoines, un primer plat a triar entre un arròs negre de Palafrugell o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant i, de postres, pa amb "xacolata". El preu del menú varia entre els 35€ i 40€, segons el restaurant. Els restaurants participants són: La Xicra i Xadó de Palafrugell, El Balcó de Calella, Hotel Rest. El Far, Hostal La Llagosta, Hotel Rest. Llafranch, Hotel Rest. Llevant i Hotel Rest. Terramar de Llafranc i el Clot dels Mussols.

Llegir-ne més
Restaurant Hotel El Far Dimarts 28 març 2017 - Dijous 30 març 2017

Comentaris

0 comments