Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Piscines per practicar natació a Barcelona

Piscines per practicar natació a Barcelona

Les millors aigües de la ciutat per fer esport i posar-vos en forma!

natació
Advertising

Voleu posar-vos en forma però el 'running', el gimnàs o la bicicleta no us acaben de fer el pes? Sou d'aquells que us agrada més estar en remull que secs? El vostre esport, doncs, és la natació. Afortunadament a Barcelona tenim desenes de piscines en magnífiques condicions. La ciutat n'és plena, i amb atractius per triar i remenar. Aquí en teniu unes quantes perquè us hi tireu de cap!

Esports, Gimnasos i centres de fitness

Can Dragó

icon-location-pin Sant Andreu de Palomar

La perla aquàtica de Nou Barris és el llac, la piscina descoberta més gran de Barcelona amb 2.960 m2. Però això ho deixarem per l’estiu vinent. Sota cobert hi trobareu una piscina de 25 metres, imprescindible en aquest complex esportiu de la Meridiana.

Llocs d'interès

Piscines Bernat Picornell

icon-location-pin Sants - Montjuïc

Pujar fins a Montjuïc té recompensa. Perquè nedareu en aigües olímpiques; perquè l’abonament també us permetrà entrar a les piscines municipals de Montjuïc –les de la Kylie Minogue– durant l’estiu; perquè la tranquil·litat és total i disfrutareu de les instal·lacions en un ambient relaxat. Suficient? Doncs encara n’hi ha més! Els dissabtes a la nit i els diumenges a la tarda es reserva per als usuaris nudistes. Una opció única a la ciutat.

Advertising
Esports

Dir Diagonal

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Per als veterans del Turó Park, això sempre serà el Piscinas y Deportes, un dels centres neuràlgics de l’esport barceloní a principis del segle passat. Els veïns encara lamenten que la gestió del complex passés a mans privades –tot i la pressió dels moviments socials-, però una cosa no treu l’altra: si bé la piscina recorda el poder del sector privat, el cert és que continua sent espectacular. Si la voleu experimentar, podeu comprar entrades de dia encara que no estigueu abonats al DiR.

Esports, Piscines

Piscines Santaló

Un altre clàssic de la zona alta. L’oferta és senzilla, però efectiva: el club és només per a dones. Ja se sap, es va fundar l’any 77, en ple alliberament social i de gènere, i ha sabut mantenir aquest caràcter propi fins avui dia, amb activitats esportives especialment dissenyades per a vosaltres.

Advertising
Què fer

Piscina Sant Jordi

icon-location-pin Eixample

’Eixample no té només una platja, sinó també una piscina olímpica de cap a peus. Les instal·lacions ja tenen uns anys, però aguanten el pas del temps i, al carrer París, són molt accessibles. Això sí, agafeu un calendari: està tancada prop de tres hores quan el Club Natació Catalunya juga partit de lliga de waterpolo. Ah, i tanca a les 8 del vespre.

Esports

Unió Esportiva Horta

icon-location-pin Horta - Guinardó

La primera vegada, francament, la vista sorprèn: vas passejant tranquil·lament pel carrer Feliu i Codina i, de sobte, et trobes un grup de nedadors en un aparador. És el preu de tenir una piscina tan ben il·luminada: que els vianants et poden veure suar un llarg més. Com tot a Horta, té caràcter propi. Un club de barri amb qualitat professional. La piscina tanca a les onze de la nit.

Advertising
Esports

Club de Natació Sant Andreu

icon-location-pin Sant Andreu

Ni una ni dues: tres piscines gestiona aquest megaclub de natació, on competeixen esportistes del nivell d’Erika Villaécija. La seu històrica, amb més de 40 anys, manté el pedigrí, però la joia de la corona és sens dubte a Fabra i Puig, amb una excel·lent piscina olímpica amb sostre retràctil.

Club Natació Barcelona
@Jordi Freixenet
Esports

Club Natació Barcelona

icon-location-pin Ciutat Vella

Nedar a la piscina de l’escullera és una capbussada en la història de la natació. 90 anys de banys us contemplen, si bé les instal·lacions actuals poc tenen a veure amb les originals. A banda de l’olímpica, hi ha una segona piscina de 25 metres coberta durant l’hivern amb un globus. A més, la piscina exterior –sota els frontons de pilota basca- és d’aigua salada. Si us sembla una tonteria banyar-vos aquí quan el mar és a tocar, doneu-li una oportunitat. És un autèntic plaer. Això sí, no té carrils muntats per a la natació.

Advertising
Esports

Club Natació Atlètic-Barceloneta

icon-location-pin Ciutat Vella

El germà petit ha crescut força. I no només perquè ja és centenari, sinó perquè les instal·lacions de la Plaça del Mar també són llamineres. Tenen una piscina interior de 25 metres –on entrena l’equip que ha guanyat les vuit últimes lligues de waterpolo– i dues d’exteriors amb solàrium. Les tarifes són força competitives.

Esports

Club Natació Kallipolis

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

No oblideu la sincro! A la piscina també s’hi pot fer art, i enlloc com al CNK. Mengual, Fuentes, Tarrés i companyia són noms lligats a l’auge d’aquest esport, formats en aquesta escola de sirenes. Ja fa 37 anys que són a Can Caralleu, a tocar de la ronda de Dalt, amb una piscina olímpica que a l’estiu té unes vistes espectaculars sobre la ciutat.

Advertising