Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sushi per emportar

Sushi per emportar

Plaers japonesos de take away

Advertising
Botigues, Botigues gurmet

Delishop

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

No es tracta d’una casa de sushi take away sinó d’una minicadena de produc- tes gurmet internacional que ara tam- bé ofereix sushi. El producte és fresc, de qualitat i es reposa diàriament.

Restaurants

Sushi Fresh

icon-location-pin Vila de Gràcia

Fast food de qualitat. I és que el sushi, en origen, era això: menjar de carrer per matar el cuquet. Amb el temps aquest plat ha tornat a convertir-se en un producte casual, sense perdre la qualitat.

Advertising
Restaurants

Sushi Box

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Un dels referents del sushi take away ens remet amb el seu nom al bento, aquella capseta tan cuca on els japo- nesos endrecen un menú per endur. Una carmanyola nipona, vaja. Sushi creatiu i i altres plats como ara tataki, amanides, saltejats, postres...

Restaurants

SushiExpress

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

A vegades arribes a casa de la feina i t’agafen unes ganes irrefrenables de menjar sushi. I hi ha qui s’embolica a la cuina a fer-ne... Error! El sushi vol temps i parsimònia. O trucar i esperar uns minuts a què te’l duguin a casa, tal com fan en aquest lloc de sushi per endur.

Advertising
Restaurants, Japonesa

Sushibo

icon-location-pin Eixample

Una web endreçada us permetrà conèixer un munt de sushis tradicionals i creatius (compte amb el maki de formatge i olivada o el nigiri de piquillo), triar altres plats (sopes, amanides, tàrtars...) i fins i tot comprar producte per fer-vos-ho a casa.

Restaurants

Nomo Market

icon-location-pin Sant Gervasi - Galvany

Un els restaurants japonesos de més renom, el Nomo, ha ampliat el negoci i porta la qualitat i el concepte minima- lista on sigui. Primer com a càtering de sushi i ara també com a servei a domicili i per emportar.

Advertising
Restaurants

Neko Sushi

icon-location-pin El Poblenou

Després d’un viatge d’aprenentatge, l’Aleix i la Pilar van muntar el Neko al Poblenou. Per menjar bon sushi sense haver de vendre’s un ronyó.

Advertising