Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blue Monday
FOTO: ShutterstockBlue Monday

7 idees alegres per combatre el Blue Monday (el dia més trist de l'any)

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si estàs llegint aquest article i en el calendari hi posa que som dilluns 20 de gener has de saber que estàs trepitjant el dia més trist de l'any. La part bona és que no té més hores que qualsevol altre dia de l'any i que les possibilitats que acabi sent un dia gris, depèn, una jornada més, de tu mateix. Tot i això no som ningú per posar en qüestió el psicòleg Cliff Arnall, el científic que va instaurar el Blue Monday, cada tercer dilluns de gener, com el dia més trist de l'any. Si avui us lleveu pitjor que de costum, que sapigueu que podeu culpar sense pietat a aquest metge anglès.

En tot cas, davant les adversitats, el millor que es pot fer és donar-li la volta, així que aquí teniu 7 idees per combatre aquest dilluns infernal.

1. Endorfines per a les orelles

No es coneix antídot més eficaç, barat i saludable que la música per expulsar els mals humors de sobre. Himnes que ens injecten els millors dels humors i que sembla que va néixer amb aquest propòsit és la que porta el mateix nom d'avui, 'Blue Monday' de New Order. Ja balles? Doncs continua amb 'Shut up and Dance' de Walk the Moon o amb la tot poderosa 'La Revolución Sexual' de La Casa Azul. Si tot i això segueixes tenint la mosca pujada al nas, pregunta-li a l'estómac, la gana acostuma a ser una de les principals causes del mal humor.

2. Obre la boca al bon humor

Perquè ens entenguem, el més semblant a un 'Blue Monday' podria ser aquella hora tonta just abans de l'hora de dinar. El cuquet de la gana desperta i de forma impertinent i mal educada va menjant-se el poc bon humor que et queda. Deixa-ho tot i menja, que aquest cuquet, el tercer dilluns de gener, es transforma en un gran monstre que et farà el dia impossible. Et recomanem, per prescripció 'quasi' mèdica, que avui passis de qualsevol dieta i ataquis directament les millors croquetes de Barcelona, surtis de ruta de tapes o t'oblidis del temps en els increïbles bars que tenim la ciutat.

Croquetas

FOTO: Time Out Barcelona

3. Pixa't de riure

No sé si és casualitat però cartellera de teatre i cine t'ofereix una llarga llista de títols per no poder-te aguantar els líquids interns. Fes abdominals i plora de riure amb clàssics que mai fallen, el Tricicle repassen 40 anys de trajectòria amb els millors gags que han pujat a l'escenari.

Tricicle Hits
Tricicle Hits
FOTO: Tricicle

4. Sua bon humor 

Moure el cos i fer exercici físic genera endorfines, que a la vegada generen felicitat. Està demostrat! Així doncs, res de treballar (o estudiar), anar a casa i dormir. El Blue Monday és el dia perfecte per fer esport i acabar -o començar- la setmana amb bon humor.

5. Les decisions importants, dimarts

Si tot i així veieu que no teniu el dia, tranquils, feu coses que no impliquin decisions importants a la vostra vida: llegiu, escolteu un bon disc, aneu al cinema, quedeu per prendre unes cerveses amb amics... El Blue Monday només dura 24 hores!

6. Anar de rebaixes

Comprar, a molta gent, el tranquil·litza i el relaxa (no és el meu cas). Si decidiu que el millor que podeu fer per passar aquest dia és anar de compres, heu de saber que les rebaixes han començat i nosaltres et recomanem en aquest article quines amb les botigues imprescindibles.

7. Evita i venceràs!

Barcelona, tot i ser una ciutat plagada de llocs que conviden al positivisme (sol, mar, música al carrer...), també hi ha obstacles que en un dia com avui caldria evitar. No pugis al metro o el bus en les hores puntes, no anar a llocs deshabitats com el Parc del Fòrum o estalviar-te transbords eterns com el de Passeig de Gràcia t'ajudaràn!

Metro Barcelona
Metro Barcelona
FOTO: Shutterstock

 NO T'HO PERDIS: Mil i una coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Últimes notícies

    Publicitat