Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Biblioteca
Foto: Shutterstock

8 descomptes que et dona el carnet de la biblioteca (i que potser no saps)

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

Ei! Sabíeu que el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona no només serveix per treure llibres? A més d'oferir un munt de pel·lícules gratuïtes online, el carnet dona descomptes a dojo en museus, teatres, cinemes, llibreries i altres llocs que molen molt. Us deixem una llista amb els millors avantatges del carnet que podeu trobar a la ciutat de Barcelona.

Palau de la Música - Orfeó Català

El carnet us ofereix promocions i avantatges específics en una àmplia selecció de concerts al llarg de la temporada. A més, podreu gaudir d'un 20% de descompte en les visites guiades el Palau de la Música! Les entrades es poden comprar a taquilles o a la web del Palau.

Palau de la Música

Foto: Michael Marti

Tibidabo

Aquest parc d’atraccions centenari és un indret màgic, on coexisteixen les atraccions més emblemàtiques i les d’última generació. Els usuaris de biblioteques són tan afortunats que, presentant el seu carnet, tindran un 15% de descompte en el preu d’entrada.

Noria

FOTO: Shutterstock

CosmoCaixa i CaixaForum

El museu de la ciència de Barcelona ocupa des del 2004 les instal·lacions del que va ser el primer museu interactiu d’Espanya. Malgrat la remodelació de l’edifici, CosmoCaixa manté tota la diversió del seu predecessor intacta. Bones notícies: amb el carnet de biblioteques obtindreu un 25% de descompte al preu de l’entrada i a les activitats complementàries. Ah, i també en les exposicions i activitats de pagament del centre cultural CaixaForum! 

Bola de plasma, CosmoCaixa
CosmoCaixa
© Maria Dias

  

Cinemes Verdi, Méliès i Yelmo

Cinèfil? Agafa’t fort, aquesta és la teva oferta. Per una banda, si aneu al cinema Verdi durant el cap de setmana, festius o vigílies podreu veure una pel·lícula per 6,50 €, i si hi aneu de dimarts a divendres per 7 €. D’altra banda, de dimarts a dijous el carnet ofereix una tarifa reduïda als cinemes Méliès i als cines Yelmo d’Icària de Sant Cugat i Baricentro (Barberà del Vallés).

cinema

FOTO: Cinema

MACBA: Museu d’Art Contemporani de Barcelona 

Aficionats de l’art, us fem saber que entrareu a aquest famós museu del Raval dedicat a l’exposició d’obres artístiques i pràctiques culturals contemporànies, pagant només la meitat del preu de l’entrada. Així com ho sentiu: presenteu el vostre carnet de biblioteques quan compreu l’entrada i gaudiu d’un 50% de descompte.

MACBA

FOTO: Shutterstock

  

El Zoo

Aquest descompte farà contents els més menuts… i també les butxaques dels pares, ja que amb aquesta oferta podran estalviar-se uns quartos quan portin la canalla a descobrir els animals del zoo. I és que el carnet posa a disposició dels usuaris un 20% de descompte, cada dia de l’any! 

Zoo

FOTO: Zoo de Barcelona

MUHBA: Museu d’Història de Barcelona 

Si mai heu tingut l’oportunitat de visitar el MUHBA, ara teniu l’excusa perfecta per fer-ho: un 20% de descompte en la compra d’entrades al museu. Fundat l’any 1943, exposa el patrimoni i la història de la ciutat, des dels seus orígens fins als nostres dies.

MUHBA

Foto: Jordi Mota

Cursos a la Universitat de Barcelona

Els més aplicats podeu optar a un 25% de descompte en tots els cursos de l’Escola d’Idiomes Moderns. I si amb l’anglès, alemany, francès, italià, persa i portuguès no n’hi ha prou, Gaudir UB ofereix un 16% en tots els cursos d’art, d’història, cultura i societat, ciències de la natura i salut. També disposeu d’un 14% en Els Juliols de la UB, els cursos d’estiu de la universitat. 

poma

Foto: Shutterstock

Aquests descomptes que hem esmentat són només una petita part de tots els que teniu disponibles. La resta d’avantatges les podeu trobar a la pàgina web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. De moment, us avancem que altres museus amb descomptes d’allò més llaminers són el Museu de la Xocolata (mai millor dit), el Museu Picasso i el Museu Europeu d’Art Modern.

Ara, els que sou socis ja coneixeu els 'life hacks' que podeu fer amb el carnet de biblioteques… I els que encara no el teniu, correu a apuntar-vos al club més gran de Catalunya, tot són beneficis!

 

NO T’HO PERDIS: 2.000 pel·lis 'online' i gratis amb el carnet de la biblioteca

Últimes notícies

    Publicitat