Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Abonaments amb avantatges i descomptes, ajuda avui al teatre de demà

Grup Focus i El Tantarantana posen a la venda de compra per a la pròxima temporada

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Amb tots els teatres tancats, i a l'espera de veure com respira el Grec i l'obertura ja anunciada de la Beckett, amb prou feina els teatres han posat sobre la taula noves iniciatives, amb l'excepció del Lliure i també el Maldà a partir de la setmana vinent. Productors i sales després de dos mesos i mig les estan passant magres, és evident, per això coincideixen iniciatives que ens ajuden a anticipar la recuperació, perquè la pròxima temporada sigui ja un èxit.

Per una banda, el Grup Focus, productora encarregada de la programació dels teatres Romea, Goya, Villarroel i Condal, ha llançat un nou tipus d'abonament flexible, el Tiquet Confiança, que permetrà la compra anticipada d'entrades per a espectacles a preus especials. S'hi inclouen totes les obres de la pròxima temporada, fins a quatre entrades per qualsevol funció, incloses les del cap de setmana. Es poden comprar entrades a través de l'adreça focus.cat/tiquet-confianca.

També el Tantarantana ha obert 'El Teatre del futur', una campanya que vol anticipar la venda d'entrades i traspassar l'ingrés a les companyies abans fins i tot que entrin a la sala. S'ofereixen entrades a 11 euros que es podran bescanviar per a qualsevol espectacle un cop es presenti la temporada. Segons el teatre del carrer de les Flors, "avançar aquests diners és important en el moment que estem vivint, ja que permet una certa estabilitat prèvia amb la qual normalment no hi podem comptar". Podeu comprar entrades per 'El teatre del futur als canals de venda del Tantarantana.

NO T'HO PERDIS: 'Clàssics per a criatures' del Teatre Lliure

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat