Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Phenomena programa les pel·lícules nominades als Òscars

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Heu vist la llista de nominats als Òscars i la meitat de pel·lícules ni us sonen? Teníeu una llista de pel·lis per veure i ja no les trobeu a la cartellera? Voleu tornar a veure aquells films que us van encantar i que opten a l'estatueta? 

Totes aquestes preguntes us porten a la mateixa resposta: el Phenomena! La sala de cinema programa els propers dies la majoria de pel·lícules que estan nominades als Òscars d'enguany. 

Apunteu tota la informació a la vostra agenda perquè el tren no torna a passar! 

'Black Panther' (dv. 25), 'Bohemian Rapsody' (dg. 27), 'Cold War' (dc. 30), 'El reverendo' (dg. 27), 'El vicio del poder' (dl. 28), 'Glass' (26, 27, 30 i 31 de gener), 'Ha nacido una estrella' (dc. 30), 'Infiltrado en el KKKlan' (dj. 31), 'Isla de perros' (dg. 27), 'La favorita' (25, 26, 27, 28 i 30 de gener), 'Spider Man: Un nuevo universo' (ds. 26) i 'Un asunto de familia' (dj. 31). 

La Filmoteca també repassa els millors films del 2018 en un cicle que es farà al febrer i març. Entre les 14 pel·lícules seleccionades trobareu 'Tres anuncios en las afueras', 'Call Me by Your Name', 'Sin amor', 'El hilo invisible', 'Cold War', 'Lucky' i 'The Disaster Artist'.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana.

Últimes notícies

    Publicitat