Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Montjuïc Cable Car
Photograph: Shutterstock

Ja estan a la venda les entrades al 50% de descompte per pujar al Telefèric de Montjuïc

La promoció només serà vàlida durant la segona edició de Viu Montjuïc, els dies 8 i 9 d'octubre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona té diversos llocs des d'on gaudir d'algunes de les millors vistes de la ciutat. Els búnquers del Carmel (només de dia, ja ho sabeu), Collserola i el Tibidabo en són alguns exemples, però, si voleu veure la ciutat des d'una perspectiva diferent, fer-ho des de l'aire és una bona opció. El Telefèric de Montjuïc connecta una part de la muntanya per les altures fins a arribar al Castell. Si mai hi heu pujat o si ja ho heu fet i voleu repetir, ara ho podreu fer a un 50% de descompte en els viatges d'anada i tornada.

Serà durant els dies 8 i 9 d'octubre coincidint amb Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura, que celebrarà la seva segona edició amb més de 60 activitats culturals, entre les quals hi ha el telefèric amb descompte. La promoció és de la plataforma d’e-commerce de TMB Hola Barcelona i serà vàlida durant els dos dies que dura la celebració. Si no voleu esperar per tenir els vostres tiquets, ja estan disponibles a la seva web, on heu d'introduir el codi VIUMONTJUIC per gaudir del descompte.

El telefèric fa més de 750 metres de recorregut des d'on es poden contemplar edificis emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família, el Camp Nou i la Font Màgica i acaba el seu recorregut al Castell , al cim de la muntanya. El passat mes d'agost el transport per cable va aconseguir el seu rècord històric de passatgers, amb 259.000 viatges.

NO T'HO PERDIS: Arriba el festival de patates braves, l'esdeveniment més picant de la tardor (amb entrada gratuïta)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat