Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hamburguesa vegana Lust
Foto: Lust

La primera 'smash burguer' de truita de patates vegana de l'Estat arriba a Barcelona

La creació del restaurant Lust només està disponible a l'aplicació de Glovo i s'estrena per Dia Internacional de la Truita de Patates

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les croquetes, les patates braves, l'ensaladilla... Sabem que preguntar quina és la tapa preferida d'algú pot portar controvèrsia, però, a les respostes, una de les més repetides sempre és la truita de patates. A Barcelona podeu tastar el plat estrella de la cuina popular fet de diverses maneres diferents i, inclús, variacions com la truita de patates vegana. Tot i que la podeu trobar a la ciutat des de 2015, ara també la podreu tastar en format 'smash burguer'.

El restaurant Lust ha afegit la seva nova creació a la carta, però, malgrat que fa uns mesos que va inaugurar el seu primer local a Barcelona, aquesta truita-hamburguesa vegana només estarà disponible a través de Glovo. La proposta està feta amb els ous vegans desenvolupats per l'empresa Uobo i ofereix dos gustos diferents: la 'smash burguer' de trufa vegana, feta amb ou vegà, patates, formatge vegà, maionesa trufada vegana i pa de brioix; i la 'smash burguer' de formatge, feta amb el mateix ou i patates, formatge vegà, cogombre, ceba i salsa bull vegana.

La proposta arriba a l'aplicació pel Dia Internacional de la Truita de Patates, que se celebra aquest dissabte 9 de març. El restaurant Lust està especialitzat a elaborar truites de patates de tota mena en format 'smash burguer', però, fins ara, no tenien cap opció vegana a la seva carta.

La revolució de les 'smash burguers'

Les hamburgueses sempre han estat una bona opció per dinar o sopar a bon preu, però en els darrers anys hem estat testimonis de la revolució d'un tipus concret: les 'smash burguers'. Les hamburgueses aixafades amb pa de brioix s'han estès per tota la ciutat i locals com Vicio, Hideout, Antonia's Burguer i Deleito s'han convertit en alguns dels més demandats de Barcelona per tastar aquestes hamburgueses.

Vicio
Foto: VicioVicio

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat