Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Louis Vuitton desfilada 2023
Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton tria un emblemàtic museu de Barcelona per al sopar de gala (hi ha fotos)

L’esdeveniment va donar la benvinguda a les 'celebrities' que assistiran a la desfilada del Park Güell

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La desfilada de Louis Vuitton al Park Güell està revolucionant Barcelona; hi ha qui la celebra i hi ha qui la denuncia. Dos pols oposats que s’han pogut veure perfectament durant els dies previs a què se celebri el xou, aquest dijous 23 a les 20 h. D’una banda, hi ha els que defensen que la presència de la marca de luxe francesa posa el focus mundial a la ciutat i, d’altra banda, els qui critiquen la privatització d’un espai públic en favor d’un esdeveniment d’aquest tipus. De fet, ahir, una seixantena de veïns del parc i participants de diverses entitats van fer una protesta dins el recinte monumental per fer sentir el seu rebuig. 

On també s’han aglutinat desenes de persones ha estat a les portes d’alguns hotels de luxe, com al Mandarin Oriental o al Soho House, perquè algunes de les convidades de la desfilada s'allotgen allà. Així, famoses com Ana de Armas, Chloë Moretz, Pohebe Dynver o Shay Mitchell, ja s’han deixat veure pel públic a la ciutat hores abans que tingui lloc la cita principal amb Louis Vuitton. 

Encara més, moltes d’aquestes celebritats van arribar amb més de 24 hores d’antelació a la desfilada perquè la marca de luxe va organitzar un sopar exclusiu per donar-los la benvinguda. 

Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton
Ig: @rafazafra_Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton

Si l’emplaçament de la desfilada va deixar més d’un bocabadat, l’acte de rebuda també. Louis Vuitton va triar ni més ni menys la Fundació Miró com a lloc per a l'àpat. A més, el sopar va ser gestionat pel xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, amb el suport del servei de càtering exclusiu Le Chef Catering, liderat per Laura Pi. 

Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton
Ig: @rafazafra_Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton

El menú del sopar

A través de les històries d’Instagram del xef, hem pogut saber què van menjar els comensals. Van començar amb tomàquet, burrata i oli de pesto, amb alfàbrega cruixent i van continuar amb api vellutat i albergínies, amb sèsam i bitxos. De postres, un profiterol de caramel amb mascarpone i avellana. De maridatge, hi havia tres opcions; una per cada plat. 

Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton
Ig: @rafazafra_Història d'Instagram xef Rafa Zafra, Louis Vuitton

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat