Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Paloma
Foto: La Paloma

Premis Time Out Cultura 2023: aquestes són totes les nominacions!

La Paloma acollirà una festa el 16 d’octubre en què es donaran a conèixer les millors obres, artistes i esdeveniments culturals de l’any

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Anem al cinema, devorem llibres, vibrem als concerts i ens emocionem amb les arts escèniques. Ens encanten les propostes originals, les obres amb caràcter i els artistes que no tenen por d’arriscar-se. De totes aquestes experiències, triem els nostres favorits dels darrers dotze mesos i els recollim als Premis Time Out Cultura.

Els guanyadors, que es faran públics el 16 d’octubre en una festa a La Paloma, van ser triats pel jurat format per l'actor, director i dramaturg Iván Morales, la periodista Montse Virgili, la il·lustradora i dissenyadora Queralt Guinart, Fanny Campeny (Client Service Director a IPG Mediabrands), Mireia Domingo (directora de CaixaForum) i quatre editors de Time Out Barcelona: Borja Duñó, Eugènia Güell, Rita Roig i María José Gómez.

Totes les nominacions

En la categoria Millor creador o creadora, les nominades són la directora, actriu i guionista Elena Martín, la il·lustradora Rocío Quillahuaman i la ballarina, coreògrafa i performer Aina Alegre, mentre que en la d’artista emergent trobem la cantat Júlia Colom, el dibuixant Marc Torices i la dissenyadora Gina Guasch.

Com a Millor obra tenim 'Riders of the Canyon' (disc del grup homònim), 'La història dels vertebrats' (llibre de Mar García Puig) i el documental 'Alteritats'; i els finalistes de Millor iniciativa cultural social són l’òpera col·laborativa 'La gata perduda', la Fundació Setba i Periferia Cimarronas.

Estan nominades a Millor exposició, 'Constel·lació gràfica' (CCCB), Amics imaginaris (Fundació Miró) i La mà guiada (MNAC); competeixen com a Millor espectacle 'Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs' (Sala Beckett), el concert de Las Ninyas del Corro a la jornada inaugural del Cruïlla i l’actuació de Carles Viarnès & Alba G. Corral al Sónar; i el Millor esdeveniment o festival es disputa entre els recitals poètics de L’Horiginal, el Sarao Drag Futuroa i Jazztrònica.

Al Projecte més innovador hi ha Festival Real - 360º Experiències Binaurals, Jazz des del corredor de la mort, d’Albert Marquès, i La Infinita; mentre que a l’Obertura de l’any trobem Heartbreak Hotel i Espai Texas (ex aequo), La Conxita de Sants i La Paloma.

A la gala del 16 d’octubre també es donarà a conèixer el Premi Time Out Barcelona, en què premiem la trajectòria professional d'un creador, projecte o col·lectiu de Barcelona.

TOTA LA INFORMACIÓ DELS PREMIS TIME OUT CULTURA 2023

Últimes notícies

    Publicitat