Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Colmado Múrria

 • Restaurants
 • Dreta de l'Eixample
 • preu 3 de 4
 • 4 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Colmado Múrria
  Foto: Marc GuillenColmado Múrria
 2. El colmado com a bar de tapes
  Foto: Marc GuillenEl colmado com a bar de tapes
 3. La xarcuteria de Colmado Múrria
  Foto: Marc GuillenLa xarcuteria de Colmado Múrria
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Nascut com a torrador de cafè i fàbrica de neules, aquest local històric el 1916 ja es converteix en una botiga de productes de qualitat i el 1943 n'agafa les regnes la família Múrria. Conserva elements decoratius de l'època, com els rètols i anuncis tintats al foc, còpies dels cartells originals que Ramon Casas va fer per a Anís del Mono i Codorniu. A més de la seva decoració, segueixen sent reconeguts pels seus queviures, especialitzats en formatge, vins, pernil de Guijuelo.  

L'històric Colmado Múrria l'agost de 2022 va tancar per reformes i el 2023 va reobrir com a una botiga de delicadeses amb tres espais de restauració, dirigits per en Jordi Vilà, xef d'Alkimia i Alkostat. Amb la reforma, sota l'històric cartell de Ramon Casas, ara hi ha quatre espais diferenciats: una xarcuteria, Colmado Múrria, especialitzada en productes gastronòmics catalans i internacionals, amb un assortiment de més de 200 formatges artesans, fumats, embotits, conserves, fruits secs, caviar, olis, cafès, i vins i caves. 

L'espai de restauració que ocupa bona part de la botiga és un bar-restaurant informal de taula alta, barra i tamboret, on Vilà exerceix la tapa i el platillo català amb la marca de la casa: plats tradicionals, per sucar-hi pa, però amb un gir de creativitat i una marca personal inconfusible. A la rerebotiga hi ha el restaurant 1898, un restaurant d'alta cuina a la rerebotiga per a vuit comensals. I als dalts hi funciona el Murmurri, un 'clandestí' per a deu persones que només obrirà sota reserva. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Roger de Llúria, 85
Barcelona
08009
Transport
M: Girona
Horaris
Cada dia de 10 a 22.30 h. Dg. i dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà