Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Regals originals per comprar a Barcelona

Regals originals per comprar a Barcelona

Una llista de propostes per a tots els públics i lectors de la revista

collage regals
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Fans d’anar al teatre, de fer un cine, de menjar bé i descobrir botigues i marques originals, d’escoltar música, de recórrer Barcelona amb ulls crítics... Hem seleccionat un present per a tots vosaltres sense tirar la casa per la finestra. Amb 365 euros us podeu regalar tot això.

No t'ho perdis: altres botigues on comprar és un gust.

'Barcelona a cau d'orella'
© Irene Fernandez

Bíblia urbana

Ens agradaria ser Xavier Theros per conèixer la ciutat en tota la seva profunditat i complexitat, dels secrets més dolços a les pàgines més amargues. Cronista contemporani de referència, llibres com el seu 'Barcelona a cau d’orella' sovint ens resolen dubtes i ens fan voler saber més coses de l’urbs que habitem. De nou, lectura imprescindible.

'Barcelona a cau d’orella'. 24 €. Tots els títols i més a La Central.

Llum Moona Bcn
© Irene Fernandez

L'habitació dels nens

Vam conèixer Ilaria Caruso quan engegava el projecte de llums fets amb tulipes antigues recuperades i bases de ciment. Aquest model –el cos és una emulsió de terratzo– ens l’imaginem vestint cambres de nens, tot i que aporta llum i un toc divertit a qualsevol espai. Costarà trobar-ne un d’igual: les creacions de Moona BCN són edicions limitades. Però segur que els nous dissenys de Caruso us resultaran atractius.

Llum de Moona BCN, 75 €. A OMG BCN 2 també trobareu altres llums originals.

Advertising
Pòster 'Metròpolis'
© Irene Fernandez

Avui projectem

És al·lucinant la modernitat que desprèn el film de Fritz Lang, que el 1927 projectava una distopia futurista en què patró ('head') i treballador ('hands') acabaven trobant-se per obra del cor. A la retina encara tenim la Maria i les arquitectures entre art-déco i brutalistes del film, protagonistes d’un pòster per a cinèfils i estetes.

Poster 'Metròpolis'. 8 €. The Cine (Floridablanca, 126).

Momentum
© Irene Fernandez

Per a la postfunció

'L’habitació del costat', en cartell a La Villarroel, evoca la naturalesa i origen dels vibradors. Aquest és per a tots els públics –masculí i femení–, es pot introduir analment i vaginalment i té un comandament a distància per fer l’experiència més divertida. Es tracta d’anar al teatre i, en sortir-ne, experimentar amb estris que ens ho fan passar bé.

Vibrador Momentum, 29,99 €. És només una de les moltes propostes eròtiques d'Amantis.

Advertising
UE Boom
© Irene Fernandez

Bona música

El més còmode d’aquest altaveu és que es mou amb tu, que funciona connectant-lo amb el dispositiu mòbil. A banda de la reproducció amb qualitat, té un disseny maco i fa un soroll divertit quan l’encens i quan s’apaga. Última recomanació: el que punxa Miqui Puig al seu programa 'Pista de fusta' hi sona fabulós.

Ultimate Ears Wonderboom, 54 €

Teoria King Kong
© Irene Fernandez

Lectura obligatòria

A la redacció ens cau molt bé la Despentes –i li vam dedicar una portada quan va participar al Primera Persona–. Però més enllà de simpaties, creiem que 'Teoria King Kong' és un llibre de lectura obligatòria: per desfer tabús, per entendre la feminitat, per seguir demolint els discursos heteropatriarcals que ens regeixen. En definitiva, per ser tots una mica millors individus (tots els gèneres benvinguts).

'Teoria King Kong' (Ed. L'Altra). 14,96 €. A La Caníbal (Nàpols, 314) trobareu més títols per transformar la realitat.

Advertising
Samarreta Wilde
© Irene Fernandez

Crit icònic

Potser us sonen d’algun Pride, les samarretes i bosses de Javipop. De producció molt artesanal, treuen el cantó més pop i rioler a autors que han esdevingut referents per a la contemporaneïtat, com Pasolini, Emily Dickinson i Lorca. Ens quedem amb una de les seves primeres creacions, icona gai reinterpretada.

Samarreta Wilde. 25 €. Seguiu les novetats de Javipop al seu web.

Guia de Restaurants i Bars 2019
© Irene Fernandez

Ànimes gormandes

Servim el millor dels fogons de la ciutat cada setmana i ens passegem per bars de tot tipus. Els hem reunit en una guia que vol fer-ho fàcil per a les persones que estimen el bon menjar i que s’atreveixen a tastar diferents cuines. L’oferta és completa, s’organitza per barris i té icones que ajuden a triar on saciar-vos.

Guia de Restaurants i Bars 2019. 9,95 €. La podeu adquirir al nostre web i als quioscos.

Advertising
Motxilla Ucon Acrobatics
© Irene Fernandez

En ruta

Si aneu caminant a la feina, si hi aneu en bici, si carregueu l’ordinador amunt i avall... La motxilla resol molts dels condicionals possibles, a més de ser un accessori de tendència. Les propostes de la marca berlinesa ens agraden perquè estan fetes amb teixits reciclats i són impermeables, i pel seu disseny minimalista i urbà.

Ucon Acrobatics. 75 €. Els complements i accessoris a The Vos Shop estan molt ben triats.

Time Out Box
© Irene Fernandez

Mengeu, maleïts

Sovint tenim les necessitats cobertes, però falta temps i espai per compartir. És trama d’anunci nadalenc i una bona filosofia per a un regal: compartir taula amb qui triïs en deu dels millors nous restaurants de Barcelona. Una promoció de veritat: cada targeta és un descompte real del 50% del preu del menjar d’un àpat per a dos a la carta.

Time Out Box. 49 €

Advertising