Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Regal
Foto: Shutterstock / Frannyanne

Regals originals per comprar a Barcelona

Una llista de propostes per a tots els públics i totes les butxaques

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Sou més generosos i de regalar, o preferiu que us regalin? Qualsevol excusa és bona per sorprendre amics, parents, parella, tothom! Que no hi faltin els llibres ni tampoc els accessoris, apostem per la proximitat i no renunciem a un bon àpat (no menystingueu un abonament per al teatre i el cinema o una entrada per a una bona exposició... regaleu cultura en vena!).

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques.

Llana de la bona
Foto: Roc Pont

Llana de la bona

La marca Iaios viu un moment dolç després de rebre el premi 080 Barcelona Fashion / Rec.0. A nosaltres ens agrada per com està fet (a partir de llanes regenerades) i que sigui de proximitat (la filatura es fa a Olot i la confecció, a Igualada); a més de ser una proposta respectuosa amb el mediambient, també ens agrada la selecció d'estampats i colors de Iaios. Si a això hi afegim la baixada de les temperatures, el jersei ve tan de gust... 

Jersei Cadbury (75 euros). Més models a Velvet i a la web de Iaios.

El millor estímul
Foto: Grapat

El millor estímul

Grapat és una marca catalana que s'ha fet coneguda pels jocs de fusta senzills i acolorits, a base de peces amb les quals interactuar lliurement, sense normes. Empren materials nobles i tints a base d'aigua –ho cal patir per si la canalla s'ho posa a la boca– i en resulten 'kits' combinables a més d'altres peces per estimular la imaginació dels petits.

3Nins (8 euros). Més productes de Grapat a Aúpa Organics.

Publicitat
L'encant del vidre
Foto: Mireia Fusté

L'encant del vidre

El vidre torna a la palestra gràcies a la mà i l'enginy d'artistes i dissenyadors que l'incorporen a les seves pràctiques; fa temps que Mireia Fusté l'utilitza en collarets i arracades, sovint embolcallant altres materials nobles. En aquest cas, introdueix el cromatisme en una sèrie dedicada als colors primaris protegit per una bombolla d'aire de vidre bufat a mà. 

Més joies de Mireia Fusté a Ika i al seu instagram.

Mengeu, maleïts

Mengeu, maleïts

Segona edició de la Time Out Box! Una oportunitat per menjar en deu dels millors restaurants de Barcelona a meitat de preu: cada targeta és un descompte real del 50% del preu del menjar d’un àpat per a dos a la carta. A més de tastar els plats del Lluritu, el Windsor, Can Ros i els tres espais del Chicha Limoná, una taula sempre és una bona excusa per compartir espai i temps amb qui més et plagui.

Encara no coneixes la Time Out Box? (49 euros).

Publicitat
Un clàssic
Foto: Blackie Books

Un clàssic

Ens permetem adaptar la dita "per Nadal qui res no estrena, res no val" introduint-hi un llibre. Què hi ha més enriquidor que una bona lectura per a tots els públics i més si la il·lustra una ploma com la de Sempé? Blackie Books reedita 'El taller de bicicletes', la història del mecànic de bicicletes i el seu secret inconfessable, que no sap circular sobre dues rodes. "Per Nadal, qui no regala llibre...".

'El taller de bicicletes' (18 euros). Més Blackie a Lino, la petita llibreria de Casa Bonay.

Recomanat

  Més de Nadal

   També t'agradarà
   També t'agradarà
   Publicitat