Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants de pasta 'low cost'

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Pasta

Restaurants de pasta 'low cost'

Cinc opcions per menjar bona pasta per pocs calés

Per Laura Conde
Advertising

No cal cremar la targeta de crèdit per assaborir una bona pasta. Us proposem algunes bones opcions per endrapar a preus ben econòmics

Sarrieto

Restaurants Italiana Sant Gervasi - La Bonanova

Ens resistíem a fer públic un dels nostres italians de referència, al Putxet, però com voleu que no compartim amb els amants de la Bell’Italia les bondats de les seves salses amb tomàquet i ricotta, pesto, carbassó... combinades amb diferents tipus de pasta? Dimecres ho tindrem complicadíssim: és el dia de la lasanya.

Woki Organic Market

Restaurants Dreta de l'Eixample

Tot el que menjarem en aquest cèntric mercat ecològic és bio. El Woki consta de diverses parades de menjar, des de woks fins a carns, i la seva secció de pasta ens permet triar la pasta per una banda i les salses per una altra, des de bolets fins a carbonara. Fans dels raviolis de gorgonzola i pesto amb nous.

Advertising

La Màquina Pasta Bar

Restaurants Italiana

Com gairebé tot el que succeeix al carrer d’Astúries, el Macchina ha estat un èxit des del principi. La seva fórmula “fes-te el plat a mida”, el seu local trendy i el seu ambient informal han fet d’aquest establiment l’opció ideal per un abans o després dels Verdi, un lloc on sabrem que menjarem bé, molt i a bon preu.
Astúries, 17

Pasta Bar

Restaurants Italiana El Gòtic

Si un dia ens agafa un desig irrefrenable de pasta artesana a l’estil de la nonna i són, posem per cas, les 12 de la nit, no tot està perdut. És qüestió d’apropar-se al carrer d’Escudellers i ocupar una taula del petit Pasta Bar: bona pasta, bona qualitat, a bon preu... i (gairebé) a totes hores.

Advertising

Las Sorrentinas

Restaurants Italiana Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El local és mini; el mobiliari, reciclat amb gràcia (amb taules a compartir), i la clientela, heterogènia i enrotllada. I és que és fàcil socialitzar quan ens trobem davant d’un gran plat de pasta artesana, cuinada al moment, senzilla o farcida, dissenyat per nosaltres mateixos (que triem salses i toppings), i que val 7 €.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising