Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el 'Paquito', l'entrepà de xai que vol plantar cara al 'pulled' pork

200 bars i restaurants de Barcelona ofereixen una recepta d'entrepà gurmet de xai

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

¿Recordeu aquell entrepà de bistec a la planxa que us preparava la iaia? El 'pepito' de tota la vida, un caprici tant gustós com excessiu. Doncs gràcies a la campanya 'Buscando a Paquito' d'INTEROVIC (Interprofesional Agroalimentaria del Ovino y el Caprino, amb el suport del Ministeri d'Agricultura) els bars i restaurants de la nostra ciutat s'han omplert d'entrepans de 'Paquito': que és, pura i simplement, un entrepà de carn de xai. INTEROVIC busca popularitzar i desestacionalitzar el consum de carn de xai entre la població més jove, ells que es passen el dia aferrats a entrepans d'hamburguesa, 'pulled pork' i pollastre fregit. 

"Volem apropar-nos a un públic més jove i posar de moda una nova forma de consumir carn de xai en bars i restaurants. El Paquito uneix la tradició, un producte que s'ha menjat a les nostres llars sempre, amb la modernitat, i és que l'entrepà és l'evolució natural de les tapes. En el món anglosaxó en diuen 'finger food', però aquí sempre n'hem dit entrepà", són les assenyades paraules de Raúl Muñiz, president d'INTEROVIC. 

El Paquito del Mirch
Foto: INTEROVICEl Paquito del Mirch

I s'hi han gastat els quartos. En aquesta primera edició del Paquito, hi participen uns 200 bars i restaurants de Barcelona, que mantindran l'entrepà a la carta fins al 30 de juny: entre ells alguns dels millors de la ciutat sense discussió. Cadascun d'ells ha preparat una recepta que reflecteix la seva personalitat. El Mirch té un entrepà de xai a l'índia, hi trobareu un 'mollete' de xai guisat amb curri a la Bodeja Pasaje i el bar Omar ha fet una inenarrable versió mexicana amb un entrepà de lletons de xai. Altres grans icones de l'entrepà que hi participen són Monocrom, Bar Alegría, Bodega Montferry, Granja Elena, Sants es Crema, El Filete Ruso, La Mundana, La Bikineria, El Puestu, Tapas 24 o Bar Torpedo

El Paquito del Bar Torpedo
Foto: INTEROVICEl Paquito del Bar Torpedo

NO T'HO PERDIS: Els millors entrepans de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat