Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Impermanence (Sydney Dance Company)
Mercat de les FlorsImpermanence (Sydney Dance Company)

El millor del teatre i la dansa que veurem a Barcelona aquest 2024

El retorn de Wajdi Mouawad, la versió d''El día del Watusi' d'Iván Morales, 'Mar i cel' i altres espectacles que frisem perquè arribin als escenaris barcelonins

Andreu Gomila
Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Tradició i modernitat, gosadia i renovació, amb aquests dos díptics de substantius podríem definir les millors obres de teatre i la dansa que veurem el 2024. Entre el nou espectacle de Baró d'Evel, que ens arribarà a l'estiu, després d'haver tornat amb el meravellós 'Falaise' a finals del 2023, i les peces més ambicioses de la ballarina i coreògrafa Núria Guiu ('Cyberexorcisme', Mercat de les Flors, gener) i la companyia Las Huecas ('De l'amistat', Sala Beckett, gener), tindrem l'ambiciosa posada en escena d'Iván Morales de la novel·la de Francisco Casavella 'El día del Watusi' (Teatre Lliure, abril) i el retorn de Wajdi Mouawad en mans d'Oriol Broggi, amb 'Tots ocells' (Biblioteca de Catalunya, juny).

Però si hi ha un espectacle que molta gent espera amb ànsia és el retorn de 'Mar i cel', segurament el musical més estimat de Dagoll Dagom que, en el seu 50è aniversari, s'acomiaden dels escenaris amb una posada en escena totalment renovada. Serà a la primavera al Teatre Victòria i tindrà un equip artístic totalment nou. Quarta última oportunitat de veure un musical que es va estrenar el 1988.

La temporada acabarà amb el setè i últim Grec de Francesc Casadesús i començarà la que ve, al setembre, amb Julio Manrique a la cadira de la direcció del Teatre Lliure. Uns temps de canvi que haurem de veure què ens porten de nou. Abans, haurem pogut gaudir de l'últim peça dels Peeping Tom al TNC ('S 62°58’, W 60°39’', juny), 'El zoo de vidre' a la Biblioteca de Catalunya (abril), el debut de la polonesa Marta Górnicka al Lliure ('Mothers. A song for war time', març) i la Sydney Dance Company de Rafael Bonachela al Mercat de les Flors (març). Un luxe.

NO T'HO PERDIS: Neix Cap Butaca Buida, la gran diada que omplirà els teatres de Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat