Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Time Out Market de Mont-real ja està obert!

El nostre espai gastronòmic del centre de la ciutat quebequesa reobre amb nous noms i incomptables delícies

JP Karwacki
Escrit per
JP Karwacki
Publicitat

Tothom reobre just a temps per celebrar l'estiu, i el Time Out Market de Mont-real s'ha unit a altres mercats que han tornat a aixecar la persiana a Miami, LisboaDubai, Boston, Nova York i Chicago, des d'aquest divendres 2 de juliol.

Situat al cor de la ciutat, a la planta superior de Centre Eaton de Mont-real, el nostre espai gastronòmic de més de 3.700 metres quadrats, amb talents culinaris de primer nivell i comissariat pels editors de Time Out, ha tornat amb força. Ara compta amb una selecció d'onze restaurants, una nova 'pop-up' de sushi en viu, una escola de cuina i una botiga amb productes fabricats al Quebec.

Aneu-hi amb gana!

Donant només una ullada a l'oferta del mercat, de seguida us adonareu que us caldrà més d'una visita per provar-ho tot. Estem encantats de donar la benvinguda a un munt de noves ofertes, incloent-hi galetes fregides i 'doughnuts' de brioix acompanyats dels deliciosos cafès de torradors independents de Tunnel Espressso; al·lucinants tacos vegetals de Casa Kaizen del xef Christian Ventura; 'oshizushi' flamejat, sashimi fresc, menjar de carrer japonès i molt més de Le Blossom; tocs de Mont-real a la cuina de nord de l'Índia de Li Taj; gofres salats amb un punt gurmet i creps dolços de xef a P'tit Dip; i pollastre a la graella, 'poutine' calenta i 'natas' de l'emblemàtic portuguès Campo.

S'hi uniran Paul Toussaint i el seu menjar caribeny sense parió, les sucoses hamburgueses de Burger T! del xef Normand Laprise, els pastissos napolitans de Moleskine, els bols de ramen i 'donburi' de Hideyuki Imaizumi i Tetsuya Shimizu en Marusan, la pasta fresca i els 'antipasti' de l'italià Il Miglio, i l'increïblement aromàtic i deliciós menjar de carrer vietnamita de Li Red Tiger.

Ens veiem aviat en el Time Out Market Mont-real, ara obert al 705 de Sainte-Catherine Street West!

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat
 

Últimes notícies

    Publicitat