Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gran Teatre del Liceu
Foto: Jordi PlayGran Teatre del Liceu

Els acompanyants de les persones amb discapacitat entraran gratis als grans teatres de Barcelona

La iniciativa d'Apropa Cultura vol afavorir l'accés de les persones amb alta dependència a la programació cultural de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els acompanyants de les persones amb discapacitat entraran gratis als grans equipaments culturals de Barcelona. La mesura entrarà en vigor a partir del 3 de desembre, abans de la celebració del Dia de les persones amb discapacitat.

La iniciativa forma part del programa anual d'Apropa Cultura i serà permanent a partir de l'1 de gener del 2024 als sis grans equipaments escènics de la ciutat: L'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya.

La nova política no només oferirà descomptes entre el 25% i el 50% per la persona amb discapacitat i el seu acompanyant, sinó que establirà la gratuïtat d'aquest darrer si la necessitat s'acredita amb la targeta de discapacitat. D'aquesta manera, es vol fomentar i millorar la participació del col·lectiu amb alta dependència a la programació habitual cultural de la ciutat, una mesura que beneficiarà sobretot al públic amb discapacitat que fins ara accedia de manera individual.

A més, tots els equipaments implicats ja estan adscrits a Apropa Cultura, i ofereixen algunes localitats a preu simbòlic a les entitats socials i de la salut que estan dins el programa. Amb aquesta proposta, es pretén que les persones en situació de vulnerabilitat puguin beneficiar-se de la cultura. 

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat