Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Passeig de Gurmets porta l'alta cuina en format tapa a Passeig de Gràcia

18 restaurants de luxe de l'avinguda oferiran una tapa i una canya a 7 euros

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Passeig de Gràcia encén els fogons del seu festival gastronòmic, Passeig de Gurmets. Del 28 d’abril al 8 de maig, 18 restaurants de l'avinguda del luxe de Barcelona oferiran una fórmula de tapa i canya de cervesa o de menú degustació tancat que convida els barcelonins a visitar un carrer que sovint només gaudeixen turistes. Recordem que entre dos dels cuiners participants, Carme Ruscalleda i Martín Berasategui, sumen quasi vint estrelles Michelin. 

La ruta de platets, l’activitat més popular, ofereix un recorregut per onze establiments on per 7 € més copa de cervesa Estrella Damm, copa de Cava o Royal Bliss, es podran degustar delícies com:


1. 83,3 Terrace Bar: tacos de pollastre. 


2. Belbo Terrenal: gofre, burrata, salmó marinat amb herbes balsàmiques i pesto d’anous de
Macadàmia

3. H10 Casa Mimosa: babaganuix d’albergínia amb snack d’anxoves


4. Hotel Casa Fuster (Cafè Vienès): caneló de rostit, foie, beixamel de ceba de Figueres i cebetes
caramel·litzades


5. Majestic Hotel & Spa (El Bar del Majestic): coca de rosbif amb chimichurri i mostassa
d’herbes


6. Mandarin Oriental, Barcelona (Banker’s Bar): verat marinat, alga salicòrnia i salsa cítrica de
mango.

7. Monument Hotel (Terraza Verbena): entrepanet de ploma ibèrica de gla marinada en pa
torrat, maionesa de yuzu i chilli fermentat amb piparra fumada.

8. Santa Eulalia (The Bistrot): espàrrecs amb tomàquets secs i festucs

9. Sintonia: cruixent de tàrtar de llobarro amb maionesa de coriandre.

10. Restaurant Solomillo: melós de filet a baixa temperatura amb celerí, 'jalapeño' i ceba adobada. 

11. The One Barcelona (Somni): cua de bou, pasta fullada de croissant, patata suflé i adobats. 

I qui prefereixi una experiència a taula parada, podrà gaudir d'un menú degustació en aquests restaurants d'hotel d'alta cuina, pel preu de 50 € amb una beguda o a 65 € amb un maridatge de cava exclusiu per a cada proposta. Hi participen El jardín del Alma,  el Virens, el Belbo Fasto, La terrassa del Claris, el SOLC del Majestic, el Blanc del Mandarín Oriental, MR PORTER, l'Ametller Origen de CASA SEAT, el Solomillo, el Sintonia i el Somni de l'hotel The One. 

NO T'HO PERDIS: Tots els xefs del Time To Eat Fest 

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat