Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Barcelona & Wine

Barcelona & Wine

Time Out Barcelona en col·laboració amb Codorníu

cheese and wine
A red glass of wine and italian cheese

Tastos, consells, activitats, visites a cellers, maridatges... Barcelona és una ciutat que estima el vi i que ofereix un munt d'oportunitats per gaudir-ne. En aquesta pàgina trobareu un munt d'idees per endinsar-vos en la cultura enològica: tot el que no et pots perdre si ets fan del vi i del cava

Torna l'Anna de Codorníu Brunch Weekend

Torna l'Anna de Codorníu Brunch Weekend

Time Out Barcelona en col·laboració amb Codorníu   Atents amants de la bona gastronomia, perquè aquest cap de setmana torna la segona edició de l’Anna de Codorníu Barcelona Brunch Weekend. Una iniciativa per a foodies en la qual diferents restaurants ofereixen deliciosos brunchstots ells maridats amb Anna de Codorníu. L’objectiu és donar a conèixer al nostre país aquesta tendència gastronòmica tan de moda al Regne Unit i als Estats Units, tot donant-li l’ànima de la dieta mediterrània.   Després de l’èxit de la primera edició celebrada a l’abril, el dissabte 11 i el diumenge 12 tindreu una nova oportunitat d’anar de ruta i tastar deliciosos brunchs a preus reduïts –els menús oscil·len entre els 22 i els 38 euros– en un horari molt ampli de 12 a 17 h. Tots els menús inclouen un maridatge amb Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva.   Si aneu de brunch el dissabte podreu escollir entre cinc opcions diferents. El Rad Café (av. Diagonal, 635) prepararà un canaló de carabassó farcit de brandada de bacallà que promet. També té molt bona pinta el cebiche d’ostra i l’ou ecològic amb sobrassada i porchetta del restaurant 2254 (Consell de Cent, 335). Al Raf (Muntaner, 244) podreu triar el plat principal entre dues opcions: la cua de bou desossada amb ou escumat o un lluç a la donostiarra. Deixeuvos un raconet per a les postres. Al Pintxo de Petritxol (Petritxol, 9) podreu degustar un menú a base de pintxos i tapes on hi haurà ostres gallegues i navalles amb perfum de llima, entr

Rutes enoturístiques
Què fer

Rutes enoturístiques

Descobriu les propostes enoturístiques que ofereixen diferents denominacions d'origen de les comarques de BCN

Vinoteques de referència a Barcelona
Botigues

Vinoteques de referència a Barcelona

Els establiments, on a més de tenir una gran varietat de referències, us donaran bons consells

De ruta ‘gastro’ amb Ànima de Raimat
Restaurants

De ruta ‘gastro’ amb Ànima de Raimat

Després de l’èxit del de la primera edició, torna Converses a la carta, una ruta d’Ànima de Raimat que vol recuperar l’art de la conversa al voltant de la taula. 

Les millors receptes fetes amb cava

Les millors receptes fetes amb cava

Receptes interessant, per fer cuinetes a casa, i tenir l'excusa perfecta per obrir una ampolla de cava

Els 5 còctels de cava més 'chics'

Els 5 còctels de cava més 'chics'

Us proposem 5 còctels, a base de cava, que estem segurs que us encantaran.

La ruta de les ostres a Barcelona
Restaurants

La ruta de les ostres a Barcelona

ostres i cava per tots els gustos i butxaques

Redescobrint la Fonda Espanya

Redescobrint la Fonda Espanya

Sovint quan busquem llocs singulars on anar a dinar o a prendre una copa ens oblidem de les joies que tenim ven a prop de casa. Ja va sent hora que donem valor al nostre patrimoni i comencem a gaudir dels espais singulars de Barcelona, que no són pocs. Si nos sabeu per on començar, què us sembla prendre un còctel o un bon tiberi a la Fonda Espanya?Pocs espais poden presumir de tenir un llegat històric com el de l’Hotel Espanya, la joia modernista del Raval (Sant Pau, 9-11). Només a la seva planta baixa, ja hi trobem tres espais avantguardistes únics on gaudir de la gastronomia en diferents formats. Imagineu-vos sopar rodejats de les peces arquitectòniques, de principis del segle XX, creades per Lluís Domènech i Montaner, amb la col.laboració d’Eusebi Arnau i Ramon Casas. Tot un luxe. Abans d’entrar a la Fonda, s’ha de fer un còctel o, si més no, un cop d’ull al bar Arnau. Observeu la xemeneia de marbre blanc que presideix la sala, art en estat pur. Com a curiositat, heu de saber que aquesta xemeneia no s’ha encès mai, únicament es va construir per simbolitzar el poder dels amos. A més de begudes vàries, si us ve de gust una fórmula tapeo, aquí podreu fer un pica a pica de 25 euros, ideal per a després de veure un espectacle al Liceu. A l’estiu, pugeu a la terrassa Alaire Ramblas, extensió del bar Arnau quan arriba el bon temps. La sala de les Sirenes és impressionant. Si no esteu convidats algun dels esdeveniments que si acostumen a celebrar, acosteu-vos-hi a veure els mura

Còctels de cava amb valor afegit a Barcelona

Còctels de cava amb valor afegit a Barcelona

El còctel de cava és una de les opcions més refrescants de l'univers cocteler

La cuina japonesa s’enamora del cava

La cuina japonesa s’enamora del cava

Menjar aponés i cava el maridatge de moda. Tasteu-lo!

Com escollir la copa adient potència el sabor del cava
Botigues

Com escollir la copa adient potència el sabor del cava

Si penseu que és el mateix beure en got de plàstic que en una copa de Riedel esteu molt equivocats!

Vinoteques de referència a Barcelona
Botigues

Vinoteques de referència a Barcelona

Deixa't aconsellar per un expert a les vinoteques de referència a Barcelona

Racons especials pels aficionats al vi i al cava

Racons especials pels aficionats al vi i al cava

A Barcelona hi ha cellers que són veritables museus. Ara que la cultura bodeguera ha ressorgit, els amants del vi i del cava han recuperat part d’aquest emblemàtics establiments. Si tens ganes de prendre un bon vi, en un celler dels de sempre, aquí et deixem algunes pistes perquè puguis triar. En el barri de Sants trobem la bodegueta de Cal Pep (Plaça de les Olles, 8. Sants), un petit local ple de xifons, on es conserven les antigues neveres de fusta de mercat. El seu propietari, l’Angel ha sabut adaptar-se als nous clients, oferint un assortiment de tapes marineres de primera qualitat: navalles, crancs, xipirons... però la veritable perla d’aquest establiment són els vins. Demana alguna de les seves varietats de vi negre, i aprofita per emportar-t'en algun altre a casa en una bóta de vi com es feia abans. Aquest local és poc menys que un temple del Poble Sec, el Quimet & Quimet (Poeta Cabanyes, 25. Poble Sec) amb les seves quatre generacions de Quimets darrere la barra han sabut transformar aquest espai mític de les conserves. És petit i sempre està ple, en part per la seva interessant carta de vins negres, i la seva cervesa artesana. Un dels cellers més de moda és els Sortidors del Parlament (Parlament, 53, Sant Antoni), amb la seva remodelació elegant i sòbria ha sabut convertir-se en un nou clàssic. A l'entrada trobem una selecció dels seus vins de capçalera, on destaquen els de la terra, amb alguns internacionals a un preu competitiu. Si esteu cansats del vemut, i us

Descobrint la terrassa del Hilton
Restaurants

Descobrint la terrassa del Hilton

Si sou per l’Upper Diagonal no dubteu a fer una parada i relaxar-vos amb uns còctels, unes tapes o una copa de cava ben fresquet, a terrassa Vibe de l’Hotel Hilton Barcelona.